Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nagyon szeretem az egész család opel párti.. Sose volt semmi gond velük.. lehet másnak nem nagy szám de nekem az első autóm..
olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...