Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én ha valamitől akkor az 1.9-es fiat dízeltől nem félnék.
Pont ma beszélgettünk egy ismerőssel autóvásárlásról. Ő nagy audis, most akarja lecserélni 12 év után a 80-asát. Konkrétan szervízkönyves mióta nála van, mondhatni gyári állapotban. 2005-2007 körüli a4-et keres és ott is van évjáratonként is akár több motorkód, 8 szelepes, 16 szelepes dízel. Mondta neki olyan kell ami 10 évig autó lesz csak tudja tervezni a költségeit. Oké, legyen 200K egy felújítás de akkor tudja, hogy 4 évig jó megint, otthon el van rakva rá a pénz és nincs meglepetés.
Most megnyugtattál ,hogy nem csak az enyém nyekereg mióta belém jöttek hanem más példányok is. Legközelebb ha venném inkább a keretem feléért vagy még annyiért sem vennék egy lerugottat, megcsináltatnám a maradékból és akkor tudom, hogy mi van kicserélve, mi milyen. Persze ehhez főleg idő kell de inkább ez mint egy újabb "nyugdíjas tulajtól megkímélt állapotban" fospisztoly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Roborock S5 Max
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pont ma beszélgettünk egy ismerőssel autóvásárlásról. Ő nagy audis, most akarja lecserélni 12 év után a 80-asát. Konkrétan szervízkönyves mióta nála van, mondhatni gyári állapotban. 2005-2007 körüli a4-et keres és ott is van évjáratonként is akár több motorkód, 8 szelepes, 16 szelepes dízel. Mondta neki olyan kell ami 10 évig autó lesz csak tudja tervezni a költségeit. Oké, legyen 200K egy felújítás de akkor tudja, hogy 4 évig jó megint, otthon el van rakva rá a pénz és nincs meglepetés.