Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacso
aktív tag
Szia!
Be tudod rakni, de nem minden gond nélkül! Mindenképpen kell venned kiemelő keretet (vagy magad legyártod MDF lapból)! Sajnos nem egyszerű a történet, mert nincs túl sok hely a kárpittól, illetve nem mindegy mekkora a beépítési mélyésége a hangszórónak, mert ugye ha túl nagy akkor beleütközhet az ablakba, és nem tudod majd letekerni...
A csipogónak 38mm-es hely van a tükörháromszögben, mögötte szivacs van gyárilag, szóval az a könnyebbik fele a dolognak!
Ha nekiállsz mindenképp legyél türelmes, én már túl vagyok rajta, nem egyszerű a dolog, de megéri!
Javaslom egyébként, hogy gondolkozz előre, és olyan szettet válassz, amit nem akarsz majd cserélni a késöbbiekben, sok mérgelődést megspórolva... 
Találtam egy ilyet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Javaslom egyébként, hogy gondolkozz előre, és olyan szettet válassz, amit nem akarsz majd cserélni a késöbbiekben, sok mérgelődést megspórolva...