Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Jo cucc en hasznaltam. Mindenki elegedett vele aki hulye es nem vette figyelembe a hasznalat modjat:
Eloszor is ez egy elsosorban tisztito es rendszermegovo adalek. En mindig teli tankhoz /60 liter/ ontottem 1 decit meg a tankolas elott. Tehat kuton megalltam, ures tankba beontottem a cucc majd rakuldtem a gazolajat.
Tisztaban kell lenni azzal hogy ez a cucc feloldja a szennyezodeseket takaritja a rendszert. Ha nagyon koszos a rendszered par szaz km utan eltomodhetnek a szuroid. Ezert mindig hangsulyozva van hogyha nem ismered az auto allapotat akkor csak ugy tolts a kocsidba spurit hogy megveszed elore az osszes szurot, mesz vele 500 kmt majd lecsereled az osszes szurot. En motormosas utan kezdtem hasznalni elotte pont azert nem mert tudtam mennyire koszos az auto motorikusan.
Hasznos? Igen, erezhetoen. Nem azonnal! Ne vard hogy beontod ralepsz a gazra es uj autoban fogsz ulni. Nekem volt amikor 700 km kellett mire ereztem hogy na igen mostmar dolgozik. A legjobb egyebkent ha palyan letolsz 200-300 kmt es egy egy szakaszon megporgeted a motort 4000es fordulaton hogy kikormoljon a rendszer. Benzinesnel nem tudom mennyire erezheto. En ket dizel vectraval hasznaltam, gyonyoruen tette a dolgat, csendesebb "kremesebb" lesz a motor jarasa, egyenletes halkabb alapjarat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest