Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem bizony. Én már ott kiszálltam volna a buliból, hogy felnik szétverve, futómű elállítva, gumik elnyalva, kasztni leverve itt-ott. Vagy nem tudott vezetni az előző tulaj, vagy szart az autóra, egyik sem üdvözítő. 1 misiből én fiatalabb járgányt raknék össze, pláne ez a benzintemető sem olyan fájóan tartós, asszem vezérlésgondjai vannak, eltörik a vezetősín, vagy valami ilyesmi.
Az viszont egyértelmű, hogy a faszinak Omega kellett, mert ha mindezek ellenére megveszi, akkor beleszeretett, és ha van gyomra ilyen fogyihoz, akkor nem is áll a csóróság határán. Azt el tudom hinni, hogy ennyiért nem talált jobb Omegát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest