Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- 3DMark2001 eredmények
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Te nyugodtan válts, a finomabb/jobb olajat max. enni fogja, más nem történhet. De a tied 8 szelepes, azzal még a tünderfingot sem tudod megetetni direktbe sem

A "persze de a /vékony/ olaj majd nem fog kenni és ezért tovább romlik sőt szétkarcol a henger" is hülyeség szerintem. Ha már annyira szar a motor, akkor kenheted nutellával is annak már hótmindegy..Nekem most 8 ezer km-rel a csere után még 6 deci van az 5. literes flakonban, tehát néha-néha rátöltögettem 1 decit mert épp unatkoztam meg nem volt maxon, 4 decit. Cserekor kereken 4 litert öntöttem bele. Csipegeti de szerintem kutya baja, virgoncabb mint valaha
(Ha nagyon komolyan enné, és nem normális okból kifolyólag, hanem mert szar, akkor nyilván ereje se volna, mert kompresszió meg semmi sem lenne..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Guide PC230 ipari hőkamera eladó!
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Roborock S5 Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(Ha nagyon komolyan enné, és nem normális okból kifolyólag, hanem mert szar, akkor nyilván ereje se volna, mert kompresszió meg semmi sem lenne..)