Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Azert amikröl beszelsz, 20-25 eves konstrukciok, ne ebböl vond le a következtetest

Amiket irtam esetek azok 10 evnel fiatalabb konstrukciok, sok extraval....ezek az ismerettsegi körben mind problemasak voltak. Nekem ennyi eleg, ahhoz, hogy azt mondjam, en biztosan nem vennek ilyet....nem is akartam, de ez meg is erösit benne.
Legujabb elmenyem egy kb 2 eves renault megannal van. 1,6 os szivo benya. Vezetni borzaszto. A kormanyzas olyan mintha egy jatekkormanyt tekergetnek, a pedalok nekem katasztrofalisak, a kuplung, a fek...minden...billeg, bologat fekezeskor....a multikormany, a kapcsolok.....nekem szörnyü
Persze ettöl meg biztos van jo es biztos van aki imadja es hibatlan es........en meghagyom a tuti franciakat is annak aki arra vagyik

(#45870) AMD Power en haveromnak is volt. Semmi baj nem volt vele. Ez is a dögunalmas kategoriaju auto, fogyasztasa nem alacsony. Kb ennyi
en is a g astrat vennem, mert jobban tetszik, meg talan masszivabb...erzetre legalabbis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest