Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- Mini-ITX
- Mini PC
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Hú, de rég írtam már...

Opel Astra Z16XEP 1.6 benzin szelepfedél
Én voltam az, akinek 11-13l fogyasztása volt, és rángatott az autója. Végül kiderült, hogy a szelepfedél volt a ludas, azt kicseréltük egy helyszínen lévő használtra, és az volt benne mostanáig, de úgy tűnik, hogy megint átszakadt a membrán, és ismét rángat, szóval most lesz egy vadonatúj véve bele. Most kicsit jobban tudom a rángatást kezelni, nem hagyom, hogy rángasson, inkább nagy gáz, leveszem a lábam, nagy gáz, etc... Szóval most "csak" 8-9l a fogyasztása. Annyi a mázlim, hogy tavaly nyáron, amikor ki akartuk cserélni újra, akkor ilyen 90+ e. Ft. volt az ára, most már "csak" 55 e.
Igazából csak azért írtam ezt a posztot, mivel épp most írt rám egy srác pü-ben, érdeklődött, hogy mi volt az én gondom, szóval gondoltam, hogy megosztom ismét a nagyérdeművel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest