- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RTX 50 széria nvidia app kód beaktiválás
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
meg ez elég steril környezet, ahol vizsgálják ezeket a gumikat... csúszós úton pár km/h pluszba többet számít, mint maga a gumi... a lényeges különbség ott jön ki, hogy egy (itt nevesítetlen, eredményt tekintve középmezőnyben levő) használt téli gumi és egy nyári közt ég és föld a különbség
tél közepén -20ban, havon, jégbordákon szvsz semmivel nem lesz jobb egy drága "tesztelső" gumi sem az olcsóbbaknál... nekem meg jégen 0 a rutinom, ha tehetem, nem fogok nagyon közlekedni: max tescoparkolóba kimegyek arra a részre, ahol soha senki nincs, hogy biztonságosan próbálgathassam, mikor kezd el csúszni a gép és óvatosan hogy lehet biztonságosan közlekedni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tél közepén -20ban, havon, jégbordákon szvsz semmivel nem lesz jobb egy drága "tesztelső" gumi sem az olcsóbbaknál... nekem meg jégen 0 a rutinom, ha tehetem, nem fogok nagyon közlekedni: max tescoparkolóba kimegyek arra a részre, ahol soha senki nincs, hogy biztonságosan próbálgathassam, mikor kezd el csúszni a gép és óvatosan hogy lehet biztonságosan közlekedni