Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Igazából nem értem mi baja lehet. Ugyebár a fűtés is ugyanazzal a vízzel megy, ami a hűtésben kering, tehát vagy az van, hogy nem jó a fűtéscsap, vagy nem jó a termosztát, esetleg vízköves a rendszer. Bár ha nem éri el a víz a 90 fokot, az nem feltétlenül jó, én megejtenék egy termosztát cserét újból...sajnos vannak gagyik, mint pl. a QH termosztátok, amiből egy évben 2-3 darab is kellhet.
Ha már a termosztát cseréhez úgyis leengeded a rendszerből a vizet, én akkor kivenném a radiátort is és átmosnám az egészet. KrenAtesszal nyáron az én hűtőmet mostuk át...a radiátort kiszereltük, telenyomtuk a legerősebb ecettel, hagytuk órákig állni, majd rázogattuk és végül az egész rendszert slaggal átmostuk....új termosztát, desztvíz és fagyálló került bele, azóta minden jó. Télen leég a hajam a fűtéstől -- sajnos a corsában középen nem hideg levegő jön, hogy rohadjanak meg, ezért meg lehet fulladni -- nyáron pedig rendesen van hűtés. Esetedben a fűtőradiátort kéne megnézni, hogy mi a helyzet, de ha a levegő normális sebességgel jön befele, akkor nem a lamellák vannak eltömődve (nem is lehet, hisz van pollenszűrőd), ezért belül lehet retkes csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Welock Smartlock u81
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest