-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Mivel nemrég cseréltem le a Panasonic 65VT65B-t (de maradt még egy 55VT65B), így most ehhez hasonlítom az LG-t. A régi plazmáknál nem volt kérdés a külső lejátszó (amiből van Chromecast+GoogleTV és nVidia ShieldTV, mindkettőn Kodival, központi szerveren futtatott adatbázissal, így bármelyiken tudom folytatni a filmet/sorozatot amit abbahagytam).
Most adtam egy esélyt a beépítettnek, de nem az igazi, így visszapakoltam -igaz most már közvetlenül a TV-re kötve a Shield-et. Még nem az igazi, de ez a Wifinek köszönhető (eddig nem így használtam, de az új házban a fizikai kábelezéssel még nem végeztem). Mindenestre a Shieldnek nincs gondja a natív videóim lejátszásával sem - igaz csak kipróbáltam, de nem szép az eredmény, hiszen a C-LOG3 elég mosott képet ad 😃, a HDR PQ-t meg még nem próbáltam ki (az csak 340Mbit/s).
A TV előnyére legyen mondja, hogy az audio passthrough remekül működik, hátrányára, hogy random átdobja magát Game módba bekapcsolás után a Shield bemenetén (és aki az LG-nél a bemenetválasztást kitalálta...), mondjuk ilyenkor legalább látom az input aktuális képkockasebességét 😃 (ez alap volt a Panán, képfrissítés változás után néhány mp-ig kiírta az aktuális felbontást, bemenetet és képkockasebességet egy kis ablakban, nem zavaróan)
Mivel már létezik a TV-re Kodi, csak developernek kell hozzá lenni, lehet adok neki úgy egy esélyt még a külső médialejátszó száműzésére, amint időm engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi