Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Mivel nemrég cseréltem le a Panasonic 65VT65B-t (de maradt még egy 55VT65B), így most ehhez hasonlítom az LG-t. A régi plazmáknál nem volt kérdés a külső lejátszó (amiből van Chromecast+GoogleTV és nVidia ShieldTV, mindkettőn Kodival, központi szerveren futtatott adatbázissal, így bármelyiken tudom folytatni a filmet/sorozatot amit abbahagytam).
Most adtam egy esélyt a beépítettnek, de nem az igazi, így visszapakoltam -igaz most már közvetlenül a TV-re kötve a Shield-et. Még nem az igazi, de ez a Wifinek köszönhető (eddig nem így használtam, de az új házban a fizikai kábelezéssel még nem végeztem). Mindenestre a Shieldnek nincs gondja a natív videóim lejátszásával sem - igaz csak kipróbáltam, de nem szép az eredmény, hiszen a C-LOG3 elég mosott képet ad 😃, a HDR PQ-t meg még nem próbáltam ki (az csak 340Mbit/s).
A TV előnyére legyen mondja, hogy az audio passthrough remekül működik, hátrányára, hogy random átdobja magát Game módba bekapcsolás után a Shield bemenetén (és aki az LG-nél a bemenetválasztást kitalálta...), mondjuk ilyenkor legalább látom az input aktuális képkockasebességét 😃 (ez alap volt a Panán, képfrissítés változás után néhány mp-ig kiírta az aktuális felbontást, bemenetet és képkockasebességet egy kis ablakban, nem zavaróan)
Mivel már létezik a TV-re Kodi, csak developernek kell hozzá lenni, lehet adok neki úgy egy esélyt még a külső médialejátszó száműzésére, amint időm engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest