- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bghistvan
üzenetére
Az a baj, hogy ez tökre egyéni dolog, így önmagában nem sokat számít, hogy csillió megás a net és a hiper szuper a letöltési sebesség. Nálam például elég jó a net, és még az Xbox cloud game is tök jól fut. Másoknál meg egyáltalán nem stabil.
Én biztos nem írnék le olyat, hogy valakinél biztosan jó lesz. Meg aztán az sem mindegy, hogy milyen játékra lenne használva. Pl. online FPS -t biztos nem felhőznék.
Az lenne a legjobb, ha ki tudnád próbálni kölcsön kontrollerrel. Ingyenesen vagy napijegy vásárlásával. Vagy kontroller online rendelés 14 napos elállással, csak az már egy fokkal komplikáltabb.
Anno pont C1 -en próbáltam, de az már nem mostanában volt. Ma vagy holnap rá tudok nézni, mert még mindig van itthon C1. Csak nem tudom mennyire lenne érvényes nálad is az én tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor