Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Malfroy
üzenetére
Szerény véleményem ,hogy a TV gyártók adnak egyfajta "hatásvadász" színvilágot amitől van egyfajta sajátosságuk.
Pl. az LG TV-k mind kissé mélyebben bánik a kék színnel ,Panasonic inkább fakó míg a Sony természetesebb hatást kelt ,mindegyiknek megvan a saját stílusa.
Az sem biztos ,hogy egy kalibrált készülék képe jobban tetszene mint amit egy Japan gyártó előkészít és kirak a dobozból.
Kalibrálni inkább a pontosság kedvérét szokták munkára ,lényegében monitoroknál szokták többszőr ezt végezni (akik fotós vagy videó vágó programokkal dolgoznak).
Én láttam már egy azon tipusú Sony készüléket kalibrálva és a nélkül ,és nekem pl. a kalibrált változat elvesztette azokat a színmélységeket amitől élvezetesebb egy tartalom.Minden esetben marad három lehetőség ,
Bejárat után a kalibrálás külső megoldással ,
vagy te magad állítod be tetszésnek megfelelően ,
vagy használod a gyári megoldásokat és csak a fényerővel (energiatakarékossággal) és a mozgás megjelenítéssel játszol ízlésnek megfelelően.Vhiktor
Az A80L egy kicsit jobb ebből a szempontbol.
Ennek igazán örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor