Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nem voltak bekapcsolva láthatóak, de számos mikrokarc volt rajta és csípte a szemem és idegesített. Bár ne kezdtem volna bele. Olvasgattam, hogy vazelinnel, de az semmit nem oldott meg. Utána ismerősöm ajánlotta Bernernek egy termékét ami nem polírozó, de fényesít. Nagyon finom anyag kezemen is néztem és próbáltam egy más felületen. Tényleg szépen feltöltötte. Óvatosan mikorszálás kendővel csináltam, és miután megvoltam láttam, hogy látom a fejemet a tévében, ergó lekaptam azt a tükröződésmentes réteget. Le sem tudom írni milyen érzés kapott el, azóta is..... Amíg nem kezdtem bele, ugyanígy van egy Lg C3 másik szobában azt is szoktam portalanítani, takrítani, takarító folyadék nélkül, és csak a Samsungon vettem észre ezeket a mikrokarcokat, ezért is gondolom, hogy a Samsung érzékenyebb a kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor