- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem mert én utána nézek mit veszek. Tudatos vásárló vagyok. De sajnos nem tudom más mennyire tudatos vásárló. Amúgy, ha bemész egy Euronicsba ott az eladó mondta pl, hogy ebben más panel van. De ez nem hiszem, hogy mindenhol így van. Ez valóban sajnálatos.
Amúgy ha valaki ilyen értékben vesz dolgokat alap legyen, hogy utána olvas, néz stb. Ezért vagyunk ott ahol vagyunk mert, marhára kevés a tudatos vásárló. Aki meg nem az azt nem hiszem, hogy érdekli az MLA panel stb. De ezt csak lehet én látom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Villanyszerelés
- Anime filmek és sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy ha valaki ilyen értékben vesz dolgokat alap legyen, hogy utána olvas, néz stb. Ezért vagyunk ott ahol vagyunk mert, marhára kevés a tudatos vásárló. Aki meg nem az azt nem hiszem, hogy érdekli az MLA panel stb. De ezt csak lehet én látom így.
Vhiktor