Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
válasz
torma1981
üzenetére
Szerintem kicsit túl agyalod (amúgy én is ilyen vagyok)
én is sokat gondolkoztam a G2 vs. C3 és a S95C vs. G3 tvken. A samsungot végül elvettem mivel most nem volt samsungnál jó kuponozási lehetőség meg még most első generációsak a samu oledek, ki tudja milyenek lesznek majd 1-2 év múlva így most azt inkább hanyagoltam. Viszont G3 tuti lett volna, de 850k én nem adok egy tv-ért ilyen elvi okból, de sajnos egyre többet adunk ki elektronikai dolgokért, főleg ha jót és minőségit akar az ember. Végül maradt a G2 vs. C3, aztán én a 65G2-öt vettem meg, mert arra csak 5 év garit adnak a kijelzőjére meg szerintem 522k-ért elég best buy most. Szóval nálam inkább az ár volt a döntő ok és én legalább 2-3 évig nem akarom cserélni, de viszont, ha el akarnád adni jobban eladható lesz 5 év garival, mint a samsung 3 év után szépen kezd beégni és egyéb problémái lesznek, vagy épp semmi baja, de a gari idő lejár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
én is sokat gondolkoztam a G2 vs. C3 és a S95C vs. G3 tvken. A samsungot végül elvettem mivel most nem volt samsungnál jó kuponozási lehetőség meg még most első generációsak a samu oledek, ki tudja milyenek lesznek majd 1-2 év múlva így most azt inkább hanyagoltam. Viszont G3 tuti lett volna, de 850k én nem adok egy tv-ért ilyen elvi okból, de sajnos egyre többet adunk ki elektronikai dolgokért, főleg ha jót és minőségit akar az ember. Végül maradt a G2 vs. C3, aztán én a 65G2-öt vettem meg, mert arra csak 5 év garit adnak a kijelzőjére meg szerintem 522k-ért elég best buy most. Szóval nálam inkább az ár volt a döntő ok és én legalább 2-3 évig nem akarom cserélni, de viszont, ha el akarnád adni jobban eladható lesz 5 év garival, mint a samsung 3 év után szépen kezd beégni és egyéb problémái lesznek, vagy épp semmi baja, de a gari idő lejár.
Vhiktor