Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen ezeket a cuccokat áramtalanitani kell ha nem használod legalábbis a gyártó ezt kéri. Amikor vettem utána olvastam miért de már nem tudom csak azt hogy ha nem használom ki kell kapcsolni. Nem kapcsol ki egy idő után várja a jelet folyamatosan nem olyan mint egy soundbar vagy hasonló legalábbis az enyémek. Olyan is van aminek nem tesz jót a ki be kapcsolás olyan is ami ha nem kap jelet automatikusan kikapcsol. Persze veszek egy tvt és megváltoztatom az életem miatta átrendezek egy szobát és minden este kiverem az álmot a szememből amikor átsétálok a tv miatt egy másik szobába
Aki sportol az ne szorakozzon otthon boldogitsa a munka meg a sport szeretete.
De tultárgyaltuk már a témát a többiekkel amúgy se jó nekem az én felhasználásomhoz szóval egyenlőre a tlc c845-re esett a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki sportol az ne szorakozzon otthon boldogitsa a munka meg a sport szeretete.
Vhiktor