Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Azért kell várnom, mert a meglévő (már vagy 8 éves előfizizetésemet) tudom meghosszabbítani a kedvezményes árért cserébe...ami nem magenta, hanem flottás.
Amúgy tényleg nagyon amatőrök, felhívtam őket egy hónapja, hogy ha már nem fizetek részletet, de van még 2 hónapom akkor ahogy telót tudok kihozni előbb, úgy tv-t is? - Persze, de csak személyes rendelés esetén. Személyesen bementem, korrekt és segítőkész volt a csajszi, intézett egy csomó telefont, de sajnos az én flottásommal tv-t nem tudok előbb kihozni
Na jó, mondom akkor kivárom ezt az 1 hónapot....pénteken vagy szombaton meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jó, mondom akkor kivárom ezt az 1 hónapot....pénteken vagy szombaton meglátjuk.
Vhiktor