-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bubukain
üzenetére
Vagy rendeld meg a C7-et, és ha lesz olcsóbban pénteken, akkor rendelsz egyet megint, a korábbit pedig visszaküldöd 14 napos elállással (de lehet, ki se szállítják péntekig). Csak így lehet, két tévét kellene átmenetileg kifizetned, illetve ez jogilag működik, etikailag nekem nem, talán csak ha nem bontanám ki péntekig az első tévét. Lehet, túl lelkiismeretes vagyok.

(#6999) Ren Hoek: Pedig ott van.
Ilyen kis vékony, feldobja szerintem. A Samsung KS800-ben is ez tetszett, itthon a helyére téve is pofás. -
törölt tag
válasz
Bubukain
üzenetére
Az 55B7V akció nélkül is 550 ezer, több helyen is, az nem tetszik? Technikailag úgy tudom, ugyanaz mint a C7, csak a dizájn másabb. Én megvárnám a Black Friday-t és inkább a B7-et figyelném, hátha akciózzák 500 ezer körülre.
Az árukereső szerint 580 ezernél olcsóbb nem volt még a C7. A tévedés jogát fenntartom, de sokkal ez alá szerintem pénteken se megy, már ha megy egyáltalán.
Ha fixen C7 kell, akkor én elhoznám most, pénteken meg inkább filmeket néznék, nem a leárazásokat.

(#6997) Bubukain: Nekem meg épp a kis ezüst keret tetszik a B7-ben.

-
Bubukain
senior tag
sziasztok
nagy az én dilemmám
oled tv vásárlás előtt állok, a kinézett tv az lg 55c7v
ez holnapig akciós a mediamarktban, 590-ért adják.
nem tudom érdemes lenne rácsapni, vagy inkább megvárni a pénteki black friday árakat.
nem számítok nagy csodára a BF alatt, de azért a kisördög csak ott van, na.....
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Kösz a választ!
Akkor jól éreztem, hogy még ez is sok kicsit.
Lámpát nekem is kapcsolnom kell, mert különben "nem érzem jól magam", "dinamikus képtartalom közben". Mondjuk 10-es oled fényre nem gondoltam, de hazaérve az lesz az első dolgom, hogy kipróbáljam. 
Ja, 100-as kontraszt attól még mehet? Már ami az IR-t illeti? Kösz, előre is...

-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Van benne ac-s wifi, az jó környezetben (5ghzen) ugye elméleti 7gbpsre képes, gyakorlati 1-3gbps-re, persze ott meg packett loss előfordulhat, valamint függ attól is h mennyire szórt az 5ghzes tartomány (miután kb a szomszéd szobában már nem érhető el, ezért ez nem probléma) valamint milyen a környezet, mennyire messze van a router, s az milyen erős.
Egyébként gyakorlatban a legtöbb hdr uhd is bőven elvan 100ason, eddig egybe se futottam ami ne bírta volna.Ugye amit linkeltél, pl 100gbos 128 Mbps az az elméleti maximum amit elérhet, ami alatt szokott lenni bőven, igaz ez ingadozik film közben jelentenként. De ebben benne van a hang is, s ez a legerősebb dolby atmos kódolásnál lenne így - pl ha nem olyan hangsávokat használsz, már garantáltan 100Mbps alatt leszel kb.
-
törölt tag
Hmm, azt gondoltam, hogy alap a gigabit, de nézem, a tévék (de az erősítők is) 100 megabitessel jön még. Ideje lenne pedig váltani, mert már telefonnal is lehet olyan videót csinálni, amihez kevés lesz a 100 megabit.
4K Blu-ray-hez is kevés lehet, de a gyakorlatban ezt nem tudom, mert nem nézek ilyen filmeket:
"The specification allows for three disc capacities, each with their own data rate: 50 GB with 82 Mbit/s, 66 GB with 108 Mbit/s, and 100 GB with 128 Mbit/s."
[link]
-
janos666
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Volt több jelentkező, aki gondolkodott rajta, hogy elviszi mondjuk ~10% árengedménnyel így beállítgatva, én pedig gondolkodtam, hogy ha tényleg eljönnének érte, akkor kipróbálnám inkább a Sony A1-et (annak most csökkent az ára, szóval végül ugyan oda jönnék ki, mint ha eredetileg is a Sony-t rendelem be és nem fukarkodom az áron, vagy a 20-40ms közti lag különbségen), de aztán mindenki passzolta (vagy ő is rögtön inkább Sony A1-ért ment [lehet, hogy azért, mert mondtam neki, hogy azt próbálnám ki, ha ezt elviszi
], vagy inkább beérte egy olcsóbb LCD-vel, vagy nem mesélt tovább / vett inkább boltból valamit). Most meg lassan túl öreg lesz, hogy újszerűnek hívjam és közel bolti árat kérjek érte, olcsón pedig nem éri meg eladni (tudom, hogy a Sony-val sem lennék összességében, az árát is figyelembe véve sokkal elégedettebb + újra át kéne esni a pixelhiba-lottón...).Majd egyszer még kipróbálom, hogy ha megszoktam ezt, milyen utána visszamenni a Kuro-hoz. Akár már aktuális is lehetne, csak bonyolult mozgatni (főleg a plazmát).
(#6985) Joshi
Azt a demót én sem tudtam soha lejátszani semmivel, de azóta már "kölcsönözhető" a teljes film is barátságosabb formátumban (persze csak tesztelési célra
).Ja, neked olyan nincs. Te a Kontraszt-al és valami "range expander" nevű kapcsolóval tudsz játszani fényerő ügyben (nem ugrik be pontosan, magyar menüben teljesen passzolom).
A BFI-vel játszottál már? Mennyire tűnik vele sötétnek / vibrálónak a kép, illetve mennyire tetszik úgy a mozgás?
Nekem emiatt kókad le máig a szám játék közben, ha forgolódok a kamerával, hogy maszatol az LG a BFI hiánya miatt.
Ugyanakkor tetszik, hogy alacsony a lag (a Sony-n duplája lenne, ami a TV-t illeti [persze máshonnan is adódik hozzá]) és BFI nélkül sokkal tolerálhatóbb a FastSync (ami egyenetlenebb mozgást ad, mint a hagyományos Vsync, de kevesebb lagot ad hozzá), szóval van itt mindennek előnye/hátránya... -
janos666
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
SDR-hoz bőven sok a 18, nekem is annyi van most.

Nekem is kellemetlen is volt napig plazma után a 16-18
De kísérletképp fix 100nit-re húztam OFF-olt ABL-el a PDP-n megszokott 90+ABL helyett. Részben sikerült megszokni, viszont most szinte mindig világít a lámpa a szobában, amit plazmával csak ritkán kapcsoltam fel (ahhoz egy kis beszűrődő napfény is elég volt a falakra).Mondjuk HDR játékhoz (fény/kontraszt 100/100) mindenképp le kell nyomni a lámpát, az már zavaróan sötét dinamikus kontraszt nélkül sok jelenetben, mert olyankor 10000nit a metradata , amivel túl agresszív az LG-nél a roll-off.
A dinamikus kontraszt első ránézésre megoldja, viszont a színhelyességet hazavágja, főleg High-on, pedig addig kéne tolni, hogy normális legyen fényerő szempontból. -> Nem tudom, hogy ezt miként éli meg az, aki 20 feletti OLED Fénnyel tolja az SDR-t, mert max 10-es OLED fényű SDR-nak felel meg a 100-as HDR-ben az SDR tartomány.
Fogalmam sincs mit akart ezzel az LG, mert úgysem a sötét jelenetektől fog beégni HDR módban, a csúcsfény pedig most is elérhető a világos foltoknak, amik IR-t tudnak okozni.
-
Joshi
titán
válasz
üzenetére
"Kodit használsz a tévén? Ha igen, jól megy rajta? NAS-ról lejátszik mindent a tévé (akár Kodival, akár mással), hangsávokat, feliratokat kezeli?"
Nem is fogok, van egy Himedia Q5 Pro és egy Oppo 203 lejátszóm. A tévében 100-as ethernet van, szerintem az néhány anyaghoz kevés lenne. Nem értem hogy egy ilyen drága eszközben miért nincs gigabit ethernet.
-
vhunor
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
OLED light 18? Az elég vékonynak tűnik :/ .
-
törölt tag
Az Amazonon már elkezdtek akciózni. Jó árak, de persze, nem 50-70% a kedvezmény.
(#6937) Joshi: Tök jó, használd egészséggel!

Kodit használsz a tévén? Ha igen, jól megy rajta? NAS-ról lejátszik mindent a tévé (akár Kodival, akár mással), hangsávokat, feliratokat kezeli?
-
Joshi
titán
Max kiállított darabokat áraznak le ott is 50-70%-ra, nem véletlenül verekednek érte.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"6940: Elfért volna oda egy 120”-os képernyő is, hihetetlenül elveszik a 65”."
Csalóka a kép, élőben sokkal nagyobb. De ja elférne a 77"-os is. Egyébként egy panel nagyszoba aminek 3,5m széles, így 3m-ről nézem. Ha nem ment volna fel a panellakások ára, lassan már többet érne a berendezés mint a lakás.
-
Joshi
titán
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Amerikában a BF alkalmával valós 50-70%-os leárazások szoktak lenni. Persze ilyenkor könnyen megeshet, hogy egy Sony vagy LG OLED tévét ha megfogsz, akkor beverik az orrodat.

Nálunk ez parasztvakítás, az év különböző szakában is előfordulnak hasonló mértékű akciókra. Azért vannak kivételek, remélem a most megvett 1millás tévém BF-kor 0% THM-re lesz vagy 700K.
-
Sz.Miki
őstag
Erdemes figyelni a nagy nevű multik, hogy készülnek a "black Friday" nevű árverésre. Figyelem az 55b7v árazását, eddig 540 körül mozgott,. most mar 590 és 600+ körül mozog. Majd BF. alkalmából hatalmas akció keretében meg lehet venni 540-ért.. gusztustalan.. És ez csak egy tv... a többi termékről most nem. esett szó.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Tök vicces meg minden, csak már fárasztó.

-
Joshi
titán
Érdekes ficsör az biztos, szerintem szépen szól, de azért nem kell itt házimozi hangzásra gondolni.
Ahhoz képest van mély is, igaz hogy csak egy bizonyos hangerő fölött.(#6964) Nemir Ombe engem nem zavar hogy lököd a hülyeségeidet, inkább az hogy fölöslegesen tömöd a topikot haszontalan dolgokkal.

-
powerup2
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
most nézem 817 mega az fw

[04.70.10]
1. To improve Store mode OLED afterimage issue in Europeennyi ?
-
powerup2
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
mi plusz van az új fw-be? kép javulás vagy bármi akinek fent van irja le a tapasztalatát
-
powerup2
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem tudjátok az új FW mikor jelenik meg B7 hogy a tv-n lehessen letölteni és ne pendrive-ról keljen ?
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az egy OPPO AMOLED-el, dehogy cserélem le, már több mint 3 éve nyúzom.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem a képpel van gond hanem a telóval. A kép az beszabehu.

(#6950) claire78 már ezer éve készülök kitenni a routert és a NAS-t, de csak nem akar megvalósulni. Az az igazság hogy kábelezni akarok mindent (lejátszók), de úgy meg elég macerás lenne. Amúgy jó kis router, már majdnem tíz éve teszi a dolgát.
-
Joshi
titán
válasz
claire78
üzenetére
+krx21
Ez nem olyan mint a hagyományos OLED tévék ahol a kijelzőnek csak a felső része OLED vékonyságú. A Sony elektronikája a kinyitható talpban van így az egész kijelző vékony. Nagyon jól néz ki de iszonyatosan vigyázni kell hogy le ne törje az ember a kijelzőt. A talpat be kell hajtani a kijelzőhöz és két fémpánttal rögzíteni azt. A Vesa felfogatások is azon vannak.Egyébként így nézne ki ha egy asztalra tenném, csak így nem tudnám hova tenni a center sugárzót.

-
Joshi
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Előbb-utóbb annak is eljön az ideje.

-
Joshi
titán
Most így hirtelen nem tudok mit mondani, most a NAS-om üres, mert most cseréltem abba is vinyót, de holnap tüzetesebben kipróbálom. Komoly. Egyedül azt tudom negatívumként felhozni a Sony A1-nek, hogy a talp miatt messze van a faltól(10cm). Tök dizájnos ha ki van támasztva, de falon inkább hátrány ez a dizájn.
-
Joshi
titán
Üdv a klubban egy Sony 65A1-el. Már csak imádkozom, hogy az elkövetkezendő két évben ne legyen gazdasági világválság.

-
vhunor
őstag
910V tulajok és ex tulajok, tapasztalatotok szerint mekkora brightness/contrast/oled lightnál nem kapcsol be az ABL?
-
206 cc
senior tag
Köszi srácok!
Nem vagyok azért kezdő...
...
Illetve most keresgelek teszteket mindkét tv-ről....tudom,hogy a bemutatóként kiállított készülékek nem mutatjak az igazi képélmenyt amit majd otthon látok,de a külső dizájn ,kezelhetőség,menü azért látható lesz!
Ese5leg aki tudna tesztekről linkelni megköszönném.....lehet angol....németül sajna csak a szamokat ertem

-
rendon
tag
Ezt én is alá tudom támasztani.

Épp a múlt hévégén voltam a Media Markt-ban, és megkérdeztem hogy ráköthetem-e az xbox one x-et egy LG C7, vagy B7-re. Azt mondta nyugodtan.
Ahogy odaértem a tv-hez, máris ott termet a QLED emberke
Egyből mondta hogy, játékra inkább a QLED, meg hogy az OLED beég.....stb
Telefonomon megmutattam a teszteket, és még hozzácsaptam amit itt a fórumon mondtak nekem....utána elment és többet nem láttam
Mondjuk én még fényorkán ellenére is kiemelkedő az OLED fekete, és a képminősége. -
Madwe
nagyúr
Kiállított daraboknál sok előnyét nem látod az olednek, ami leginkább a feketeszint, ezt csak normális körülmények között otthon tudod értékelni
Fényorkánban annyira nem hatásos, hiszen ott a világító szürke is fekete 
Nomeg arra készülj fel, ha bolti eladóval fogsz beszélgetni, ő azt fogja magasztalni, amin legnagyobb az árrés (azaz bármit ami samsung
) -
206 cc
senior tag
Köszönöm mindenkinek az infókat!

Holnap megyek MM-ba megnézem előben mindkettőt,de az “elhangzottak” alapjan LG B7 lesz valószínűleg!Kell ese5leg venni hozzá vmi kiegészítőt?...pl. nethez billentyűzet vagy a képernyő kezelése tisztántartása
Igényel különleges kendőt, valami kezelőszert??... -
daneel_hu
addikt
válasz
Bestspiler7
üzenetére
Nem fog beégni.
100-as OLED fényerő csak akkor van (vagy közeli), ha HDR-anyagot nézel, de akkor kell is.
Normál tartalom esetén jóval alacsonyabb lesz ez a beállítás, szerintem 40 és 70 között, izléstől függően.Én már 1 éve gyilkolom az E6V-t, gyerekek is sokat nézik.
Semmi baja.
Ha sokat megy a tévé akkor függőlegesen lehet azért látni a csíkokat amennyiben szürke homogén felületet beállítasz rajta. De az első pixelfrissítés eltünteti. -
Strezi
őstag
Nocsak, nocsak szaporodnak a One X tulajok!?
Néztem pár játékot, erre kb letettem a hajam AnthemDurva lesz 65' on! Szerintem holnap megnézem hol mennyi

-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tv-t venni 55” méretben és két modellre szűkítettem a lehetőségeimet egyelőre...ha csak nem adtok jobb tippet!
Szóval LG 55B7V illetve Samsung 55Q7F. Akinek van LG mondana erről a beégési mizériáról valamit....Olvastam ,néztem videókat,de felhasználói véleményeket többre értékelnék,hogy otthon a valós használat mellett mennyire nagy gond ez?...nem iagzám játszom rajta bár egy One X még kilatásba lehet?!
A Samu meg tényleg megvezetés??....még előben nem tudtam megnézni egyiket sem sajna!!
Köszönet előre is minden infóért! -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Bestspiler7
üzenetére
Szerintem nem a magas kontraszttól fog beégni, hanem a magas oled fényerőtől...
-
Bestspiler7
tag
amugy tudna valaki küldeni egy jó beállitást LG 55 E6 hoz? (annyit tudok, hogy a kontrasz ne legyen túl magas a beégés miatt)
köszi -
Bestspiler7
tag
válasz
Bestspiler7
üzenetére
ja igen, erre gondoltam
http://www.rtings.com/tv/learn/permanent-image-retention-burn-in-lcd-oled -
Madwe
nagyúr
válasz
Bestspiler7
üzenetére
szerintem az rtings-eset akartad linkelni, nem árukeresőt

-
Bestspiler7
tag
am találtam egy egész jó burn in tesztet, amit lehet követni 1 évig
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/oled55e6v-p338472420/ -
Madwe
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
nem teljesen, szürke zóna. PTK és BTK szerint is büntetendő, ha visszatöltesz filmeket, és elvileg btk szerint nem, de ptk szerint az is büntetendő, ha letöltesz (azaz polgári peres eljárásban ha utánad megy pl a kiadó s beperel jogdíjak be nem fizetése miatt, valszeg nyerne, de eljárás magától nem indul ellened mert nem bűntett). De nincs tökéletesen leszabályozva, de ugyanakkor az tévhit ami itthon elterjedt, h egyértelműen legális.
Pl artisjus-os adót nem azért fizeted merevlemez után, h utána legálisan torrentezhess
hanem azért, mert elméletileg képes vagy rajta lopott adatokat is tárolni. ez még nem jogosít fel semmire. S ha kiszámolod, h 4tb után kb 2-4000 HUFnál sokkal több lenne a jogdíj, amit fizetnél 
-
-
Sziasztok!
Megnéztem a Logan-t igen jó minőségben (46gb volt a forrás), és valami eszméletlen volt a képi világ. Ledöbbentem. Tényleg más szint lett a mozizás ezzel a TV-vel.
Más: ISO formátumban szereztem be egy filmet. A kérdésem az, hogy ezt milyen formátumba kellene átkonvertálni, hogy vigye a tv beépített media play-ere?
Köszi
-
janos666
nagyúr
Akkor gondolom azt kizárólag a formátumok (metadata / flag) támogatására értette (amit jó lenne rugalmasan kezelni a szabványháború ideje alatt), a sávszélre egyáltalán nem vonatkozik.
Előbbi triviális, példák is vannak rá 1.x időkből. Nyilván bármikor "visszaportolhatóak" a következő szabványok funkciói nemhivatalos, vagy akár "félhivatalos" formában (csak az változik, hogy miként szabad erre hivatkozni), ugyan úgy mint ha teljesen egyedi kiegészítést adna hozzá valaki.
Persze a sávszélt is bármikor meg lehetne emelni (korlátozott mértékben) nem-hivatalosan. "Idiotiautizmus" is szerintem, hogy a 2160p60@4:4:4 az nem egy elterjedt "kvázi-garantált overclock" mód ezeken az OLED-eken is (mint ahogy a PC monitoroknál is van, hogy garanciát ugyan nem vállalnak rá, de nagy betűkkel hirdetik a gyártók, hogy túl lehet vele lépni a szabványos kereteket XY mértékben, ők úgy tervezték, csak nem biztos, hogy a VGA+kábel is bírja mindenkinél, mert nem szabványos, de általában működik), hisz nincs hatalmas hézag (jó minőségű alkatrészekkel és kábelekkel biztos bírná az eszközök >99%-a azt a "tuningot").
A spec szerintem már kész, csak a hitelesítési teszt várat magára (amit linkeltem is), ezért is lenne még fura hivatalosan bejelenteni bármit, hogy támogatja (és úgy néz ki, hogy a CES-ig nem is lesz kész, ezért vagyok pesszimista, hogy '18-ban jönnek a 2.1-es TV-k, főleg hogy kezdettől így nevezik, nem csak későbbi frissítés oldja fel, de az nagyon lutri).
-
Partz
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Nem emlékszem már rá pontosan, millió ilyen oldalt olvasok, meg a hír sem mai. Ami rémlik egy interjú volt az egyik HDMI alkalmazottal. A 2.0b-vel szerelt tévék megkaphatják a hdmi 2.1 egyes specifikációit (nem az összeset, azt én is kizártnak tartom), ami gyártó függő lehet. Én valami kompromisszumos megoldásra gondoltam elsőre.
Hivatalos bejelentés viszont nem volt. Még a 2.1 specifikációi sem véglegesek, CES után leszünk igazából okosabbak. -
janos666
nagyúr
"HDMI állítása szerint, a 2.0b csatlakozóval szerelt készülékek frissíthetők lesznek 2.1-re."
Ezt hol olvastad? Még nem futottam bele, és elsőre elég hihetetlennek hangzik, mivel a 2.0->2.1 az eddigi legnagyobb sávszélugrás a HDMI történetében két verzió közt, ami ezúttal nem csak szimpla órajelemelés, mint ami eddig lényegében mindegyik volt, hanem nő a sávok száma is, illetve változik a kódolás (logikusan inkább ezt kellett volna 2.0-nak nevezni, mert hivatalosan még kábelből is új kell - és vélhetően tényleg ritkán lesz jó a régi).
Persze lehet igaz, de itt egy másik, ami miatt újraértékeltem nemrég a valószínűségét, hogy a '18-as széria már HDMI 2.1-el debütálna:
https://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_2_1/index.aspx
Q: When will the HDMI 2.1 Compliance Test Specification be available?
A: The HDMI 2.1 Compliance Test Specification (CTS) will be available in Q1-Q3 2018.Ez alapján inkább a jövőre megjelenő készülékekre lehet majd igaz, hogy már 2.1 kompatibilis chipset-el jönnek, csak a hitelesítési tesztek hiányában nem írhatják majd még rá a marketinganyagokra, hanem majd egy firmware "feloldja", ha tényleg megfelelt a végleges tesztnek (vagy nemhivatalosan lesz elérhető pár dolog, pl. félhivatalos funkciótámogatás, HFR csak "overclock" jelleggel).
A 2160p60 RGB 10bit sem lenne hatalmas overlock, mégsem akaródzik működni, ha forrás oldalon feloldjuk a TMDS limitet (próbáltam
) ugyan úgy, ahogy az 1080p120 RGB 10bit is hiába fér át már most 18G-n, a '17-es LG TV-k nem sok jót kezdenek vele (SDR-ban butul a színkezelés, HDR nincs). Szóval most sem csak a 18G a korlát, nem feszegetik a húrt, nem tudom mit tudnának kezdeni a 2160p120 10bit-el a lánc további pontjain a '17-es készülékek attól, ha a HDMI részükön megemelnék ~3x-re sávszélt. (Talán van ott bőven fix funkciós feldolgozási korlát, vagy az egekbe szökne a lag az általános feldolgozókon, vagy magas pixelszám és frissítés mellett ormótlan banding lenne...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pedig volt B7 C7 is.

).

Vhiktor