Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Tévé vásárlással kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Sajna le kell cserélni a pana p50g20-as plazmámat. A képe makulátlan, de már nagyon kicsi.
65-ös oledet szeretnék, eddig eljutottam. 550-k lenne a limit. Árukeresőben néztem, ezt az lg-t találtam OLED65C12LA
Ez a tévé rendben van? -
Elemental
addikt
válasz Elemental #73908 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a véleményt!
Közben még agyaltam tovább, voltam a médiában is tévét tapogatni, asszony is beletörődött (az igazi árát is tudja ). De csak olvasgattam, keresgéltem, és most két verzió közül kellene választani
Philips 65OLED806 vs LG OLED65C11LB
Ha az árat nem vesszük alapul, akkor melyik legyen? Azt olvastam, hogy ugyanaz a panel, viszont a philipsnél elvileg kisebb a lehetőség a szar panelra. -
Elemental
addikt
válasz Elemental #73968 üzenetére
Bocs, srácok, nem akarlak hülyíteni titeket. Hétfőn megveszem a tévét, utána már nem kérdezek
Bejött a képbe a Sony XR-65A83J. Most leginkább efelé hajlok.
Szerintetek? -
Elemental
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Azt a távot hol vettétek? Vagy mi a pontos típusa, hogy rá tudjak keresni?
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz salapp #74026 üzenetére
Tegnap, amikor nézegettem, még több helyen is 600 volt, a mai napra ment fel máshol az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Hdmi kábelt hol és milyet szoktatok venni?
-
Elemental
addikt
Köszi szépen!
-
Elemental
addikt
Nagyon köszönöm a hdmi-s jó tanácsokat
Végül 7k/darab áron vettem kábelt. Ugyanazt tudja a 3 ezres kábel is, de inkább fizettem többet a placeboért, így jobban érzem magam. (majdnem a 18k-s audioquestet vettem, de annyit már nem ért meg a placebo)
-
Elemental
addikt
válasz salapp #74017 üzenetére
Megjött tegnap a tévé
Teljesen rendben van, kicsit be voltam rezelve, hogy milyen lesz a plazma után, de azt kell mondjam, hogy remek.
A beállításokkal elleszek egy darabig még, az tuti. Ami vicc, hogy az 50 --> 65 re váltottam, de a szemem már meg is szokta, kb akkorának tűnik, mint a régi. 4-4,5 méterről nézzük, teszteltem 4k és 1080p anyaggal, hát én semmi különbséget nem látok onnan, szóval egyelőre marad az 1080p remux gyűjteményem.
Ami a bánatom, hogy a kodiban (coreelec) hiába van beállítva a hang optikai kimenetre, mégis áttolja a tévének hdmi-n (régebbi boxokon volt lehetőség hdmi-n letiltani a hangot, a mostanin már nincs ilyen opció sajna). Megörültem, amikor a tévé hang beállítása között megtaláltam, hogy audioeszköz, ilyenkor nem a tévé hangszórója szól, de az meg sajna mindenre vonatkozik, nem hdmi bemenetenként külön, mint a kép beállítások. Szóval egyelőre mozizás közben marad a halkítás.
A képet meg belőttem az imax-ra, és minden automatikát kikapcsoltam. Egyelőre jó az, majd állítgatom.
Amit nem találtam, hogy be lehet azt állítani, hogy kikapcsoljon a tévé x idő után, ha nem nyúlunk hozzá?#Sony XR-65A83J
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz salapp #74292 üzenetére
Nagyon bejön a tévé :)
Bátran fogom ajánlani az ismerőseimnek plazma után. Irtó jó kontraszt. Sokkal mélyebb fekete, mint a plazmán.Kábel téma
A 7k-s placebo kábellel megszoptam, mert rövidet vettem, szóval rendeltem hosszabbat. Lassan már ott vagyok árban mint ha AQ lett volna.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Mennyi úr van itt
-
Elemental
addikt
Volna ötletetek az alábbira?
Sony A83J
Rá van dugva a tévére egy steam link, azon szoktam néha konzolozni. Ez teljesen rendben is volt a pana plazmával. Viszont az új tévén játszva van egy jó nagy késés a kontroller gomb megnyomása és a cselekvés között. Ha megnyomom például az ugrás gombot, érzetre 2-3 tized mp múlva ugrik a karakter. Ezzel lehet valamit kezdeni? Tapasztalt már ilyet valaki? -
Elemental
addikt
válasz Elemental #75442 üzenetére
Erre volna valakinek ötlete? Tapasztalt már valaki ilyesmit?
-
Elemental
addikt
A Sony tévének ilyen tápja van:
Ez helyettesíthető egy sima C13-as táp kábellel?
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Valaki használja szünetmentessel a tévéjét?
Tegnap végre rádugtam (kellett vennem hosszabb kábelt, mert nem ért el a szünetmentesig). Azt tapasztalom, hogy ha átvált akksi módba, vagy onnan vissza, akkor kb egy másodpercig csíkozódik a képernyő. Utána minden oké lesz.
Plazmával nem volt ilyen, ott észre sem vettem, ha átváltott akksira.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Vhiktor #77053 üzenetére
Nekem ez a kello konzol van, 2016-ban vettem, úgy rémlik 10k volt.
8 csavarral fogattam fel a sínt elég hosszú tiplivel, 30-as fal. -
Elemental
addikt
válasz wallace 234 #77073 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet.
-
Elemental
addikt
válasz wallace 234 #77091 üzenetére
Kipróbálom másik kábellel, jó 5let.
Apc back BE700G. -
Elemental
addikt
válasz wallace 234 #77091 üzenetére
Másik kábellel is ugyanolyan.
Nincs sűrűn áramszünet. -
Elemental
addikt
válasz wallace 234 #77103 üzenetére
Switch, ap, ugoos box, tv.
-
Elemental
addikt
válasz wallace 234 #77127 üzenetére
Másik szünetmentessel teszek egy próbát.
-
Elemental
addikt
Sony A83J.
Nézem 4K-ban az igazság ligájat, ami 4:3-as, gondoltam zoomolom, hogy legyen már full képernyő, de nem tudok. Ki van szürkülve a képarány opció. Tényleg nincs mód a zoomra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest