Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz golfvariant #49697 üzenetére
Mire használnád pontosan?
-
nagyúr
Persze hogy megéri... minden árfüggő amúgy.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Fisha
őstag
Semmiben se lett idejétmúlt, az X széria képességekben minimálisan nyújt többet, sőt néhol kevesebbet. Szóval, ha az ár tényező, akkor kezd a B9 best buy lenni mostanában.
-
alaves
addikt
válasz golfvariant #49715 üzenetére
Mozgásban jobb, op.rendszer gyengébb (Saphi OS, pl HBO go nincs). Használati céltól függ, hogy melyiket választod. Mire használnád?
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
veterán
válasz golfvariant #49717 üzenetére
Erre a Philips is jó lehet, Saphi OS-ről jókat olvastam. Van egy két hátránya, de ha nem akarsz HBO Go-t, akkor hajrá.
-
Fisha
őstag
válasz golfvariant #49714 üzenetére
Az ok, de te azt kérdezted, hogy az újabb széria megéri-e.
Igen, a C-nek vannak jobban-kevésbé bizonyított előnyei. De jelenelg c9-et nem nagyon kapsz sehol. BX-et én most nem vennék semmiképp se, mert nem éri meg azt a plusz 50-60%-ot felárban. B9 vagy CX most szerintem a befutó, igény és pénztárca szerint. LG vonalon. -
alaves
addikt
válasz golfvariant #49717 üzenetére
Akkor állíts fel magadnak fontossági sorrendet és amelyik jobb az adott pontokban, azt vedd. Bár, ha filmezés az első, akkor talán a Philips (egy mozgásjavító beállítás, ami használható, a Film opció, de az nagyon jó. A többi beállítás túl sima és artifactos.). TV-hez nincs logó védelem opció (agresszív ABL és pixeleltolás van). Philips-nél talán ritkább a hardverhiba (pl. csíkhiba, pixelhiba, alaplaphiba).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Csandi
őstag
válasz golfvariant #106329 üzenetére
LG G4
-
Tyrone89
aktív tag
válasz golfvariant #106332 üzenetére
Elvileg Vhiktor tesztelte, megszólaltatja a saját hangszóróján is. De Hunspikey-nek G3 van kérdezz rá
-
hunspikey
őstag
válasz golfvariant #106343 üzenetére
Én meg sem mertem kérdezni hogy az meg mégis micsoda? (mármint a lila csík)
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest