Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
Ha nincs itthoni raktárban, akkor max. 7-10 nap. Tudomásom szerint az LG-nél az egész országban háznál cserélik a kijelzőt (illetve alaplapot, stb.). Gyakorlatilag mindenütt szerződött szerelő megy, az én régiómban nálam már többször jártak kijelzőt cserélni (B7, C1). A városom (Békés megyében) vonatkozásában területi szerelő váltás volt, már máshoz tartozik mint 3 évvel ezelőtt.
-
daneel_hu
addikt
Na ez jó. Teccik'.
Viszont nem derül ki belőle, hogy a biztosító miért volt képben.

Volt valami MM-es cuccod, vagy ez szimpla lakásbiztosítás ingóságokkal?
Gyári garancia gondolom még volt a készülékre... (bár ilyen esetben ez nem hiszem, hogy számít mert elemi a kár).Most nézem, hogy nem volt még egy éves sem. (a 200 óra mégis hogy...?)
-
kisbalazs83
aktív tag
Minden jó, ha a vége jó.
Az OBO jó cucc
Nekem is van a kinti elosztóba: T1+T2 védelem. Viszont finom védelem is jó lenne pluszba, közvetlenül a fogyasztó elé: APC PM5V-GR koaxos
és minden drágább háztartási eszközök elé, gázkazán, mosógép, szárítógép, mosogatógép, hűtő ilyet: APC PM1W-GR -
Mankó
veterán
Félreértettem, a tv hangjának erősítőn való megszólalására gondoltam. Közben azt a tv ki - be kapcsolása meg is oldotta ezt nálam.
Partizan182: Akárhogy is van a Panának jobb a mozgás megjelenítése a Samsungnál, mert itt legalább a háttér akadását meg tudtam oldani. Azért akkor is furcsa, hogy a régi full hd-s sonynál nem láttam ezeket az akadásokat, artifactok-at.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy az egyes képmódok között van e mozgásbeli eltérés.
-
Pro Koryak
addikt
Nem hát, mert ezt nem kell agyonba..kodni.
Színprofilból ami tetszik: Normál, THX, True Cinema...stb (THX Bright Room kerüld egy darabig)
A fényerőt kezdetben vedd vissza, amíg nem bukik be minden sötét részlet egy nagy pacába. Ennyi.
A színek meg már gyárilag eléggé pontosak.
-
Mankó
veterán
Mindenképpen hívok 2. embert, a Samsungot is úgy tettük fel. Azt épp most vitték el, holnapra ígérték a Panát, várjuk nagyon, remélem jó vásárt csinálok a cserével és megéri a 100-as ráfizetés. Szerencsére a Samsungon csak 35-öt buktam, az még a belefér kategória. Tanulópénz 3 hónapos használatért.
-
Mankó
veterán
-
daneel_hu
addikt
"Mozgásmegjelenítésről túl sokat nem tudok nyilatkozni. Mondjuk nálam mindenféle IFC ki van kapcsolva. Engem nem zavart sosem ha kamera svenkelésnél döcögött a kép. Csak filmezésre használom, játszani nem játszok, tévé adást nem nézek rajta. A panel fényereje visszafogottabb mint az LG-é. Nálam ez sem hátrány, mert a B7-nél is 17 volt az oled fény SDR forrásnál.
HDR teljesen rendben van szerintem. A színei szebbek mint az LG-nek, gondolom egy kalibrálással még jobbra be lehetne lőni. Igazán még nem tudtam rendesen letesztelni, csak egy két kedvenc filmbe lestem bele. Az új Pókember brutális az tuti.
2 év garival vettem."B7-hez képest volt egy generációs panelváltás, a 2018-asokban már teljesen más a panel.
Én 2016-osról váltottam (E6V) kényszerű okok végett, sokkal jobb és másabb a 2018-as oled. (E8)
Fényesebb, természetesebbek a színek, a mozgásmegjelenítés sokkal jobb.
Összességében egy 55 colos 2017-esről váltottál egy 65-ös 2018-as oledre, egyértelmű, hogy észrevehető a különbség minden tekintetben.
Fura is lenne ha nem. -
Mankó
veterán
Mozgás megjelenítéséről ejthetnél néhány szót, illetve hogy mennyire fényes a panelje. HDR-ről is jöhet egy vélemény, mert ami leírást találtam róla, az nem sok jóval kecsegtetett ilyen téren. Qledről váltanék pont egy ilyen 65FZ800-ra a Samsung számomra rossz mozgás megjelenítése miatt. Sony AF8 és LG C8 is versenyben van még, de a Pana-nak csábítóbb az ára.
2 év garival vetted, vagy vettél hozzá kiegészítő garit? -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az

Vhiktor