Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Felhívtam a Sony-t, csodálkoztam is, hogy vasárnap elég hamar lett ügyintéző, elmondtam ez a DV-t, amiről én még a büdös életben nem hallottam, ugyanis emiatt akár perelhetők is lehetnének, konkrétan hülyének nézett (éreztem a telefonban). Nagyon nem is erőltettem a kérdést tovább, de biztosított, hogy ez egy nagyon rossz pletyka. Az AG8-ban nincs olyan, hogy nem teljes értékű DV.
Nem játékra lesz, netflix és filmek, néha "elszabott" tv műsorok csak is FHD tartalmak mennek majd rajta.
Ha lenne C9, akkor azt venném, de mint írtam nem volt, sőt állítólag több hete kifogyott, ezért roppant furcsán érdekes a fórumtárs cserekészüléke is, akármennyire is szarozta az lg-is eladó a Sony-t, kétszer kérdeztem rá, hogy mi a jó büdös francért szebb bármilyen demónál az AG8, mint a képen látható 1 millió helyett akciós 850 ezres új LG 65cx3la-t? Kb ilyenkor mindig terelt valamivel, közben persze ezt a tv-t B9-nek állította be végig, hogy kb semmi különbség nincs a kettő közt+...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 16 Pro - Gold Titanium - 128GB - Akku: 100% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor