- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Felhívtam a Sony-t, csodálkoztam is, hogy vasárnap elég hamar lett ügyintéző, elmondtam ez a DV-t, amiről én még a büdös életben nem hallottam, ugyanis emiatt akár perelhetők is lehetnének, konkrétan hülyének nézett (éreztem a telefonban). Nagyon nem is erőltettem a kérdést tovább, de biztosított, hogy ez egy nagyon rossz pletyka. Az AG8-ban nincs olyan, hogy nem teljes értékű DV.
Nem játékra lesz, netflix és filmek, néha "elszabott" tv műsorok csak is FHD tartalmak mennek majd rajta.
Ha lenne C9, akkor azt venném, de mint írtam nem volt, sőt állítólag több hete kifogyott, ezért roppant furcsán érdekes a fórumtárs cserekészüléke is, akármennyire is szarozta az lg-is eladó a Sony-t, kétszer kérdeztem rá, hogy mi a jó büdös francért szebb bármilyen demónál az AG8, mint a képen látható 1 millió helyett akciós 850 ezres új LG 65cx3la-t? Kb ilyenkor mindig terelt valamivel, közben persze ezt a tv-t B9-nek állította be végig, hogy kb semmi különbség nincs a kettő közt+...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arch Linux
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Újszerű LG OLED G4 "55" (Gallery Edition) 4K/144Hz
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor