Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nemrég 4 oledet láttam egymás mellett, LG B9, Sony AG8, Panasonic GZ950 és Philips OLED754, mindegyiket megpróbáltam közel jól beállítani, hogy lássam melyik az amelyik tényleg jobb, képminőségben nem láttam különbséget, tehát normálisan beállítva egyik sem volt kimagaslóan jó. LG rendszere volt a legjobb viszont összeségében nekem nem tetszett, de a Sony sem, tudni kell, hogy a Sony nem tudja a teljes Dolby Visiont. Maradt a Panasonic és a Philips, tulajdonképpen a két legbutább TV viszont a kettő közül a Philipsnek volt talán a legjobb felskálázó képessége de egyben a legbutább is, ha megjelenítőnek veszi az ember akkor mindegy, hogy melyiket választja és az összes HDR formátum szépen ment mindekettőn. Ha a külsőt nézzük akkor a 4 közül a Philips a letisztultabb, egyszerű de mégis minőségi érzetet adó készülék, de a külsőről nem érdemes vitázni, ez szubjektív dolog. Ha olyan TV kell aminek fontos az okosrendszere akkor inkább az LG-t javasolnám, nekem a Sony csalódást okozott a droiddal és azzal is, hogy a DV sem teljes, ilyen háttérrel nekem nem kell Sony, inkább választom az LG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor