Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cichlid1
tag
válasz
Menotti
üzenetére
Hát nem tudom..én nem arra készülök egy félmilliós terméknél hogy el fog romlani biztosan és akkor majd mi lesz a szervízzel. Jó ha van egy szervízháttér és azt is elfogadom, hogy az LG lehet hogy liberálisabban kezeli a különböző meghibásodásokat, de én azért nem fogok egy olyan terméket megvenni amit igazán nem akarok, mert a másik jobban tetszik. Azért csak minden nap azt nézed, használod.. Nekem ez nem érne meg egy ekkora kompromisszumot, hogy egy olyan márkát vegyek meg amit igazán nem is akarok, mert mi van ha majd elromlik. 1. Nem is biztos hogy el fog romlani az én általam használt időn belül, tehát ez is csak egy %-ban kifejezhető esély. 2. Ha el is romlik egyáltalán nem biztos hogy a szervíz majd kicseszik velem és nem fogja megcsinálni.
Ha mindkettőt összeadom akkor is csak arról beszélünk MI VAN HA....Szemben azzal hogy napi szinten nem azt az eszközt használom éveken keresztül amit szívem szerint vettem volna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor