Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cichlid1
tag
válasz
Menotti
üzenetére
Hát nem tudom..én nem arra készülök egy félmilliós terméknél hogy el fog romlani biztosan és akkor majd mi lesz a szervízzel. Jó ha van egy szervízháttér és azt is elfogadom, hogy az LG lehet hogy liberálisabban kezeli a különböző meghibásodásokat, de én azért nem fogok egy olyan terméket megvenni amit igazán nem akarok, mert a másik jobban tetszik. Azért csak minden nap azt nézed, használod.. Nekem ez nem érne meg egy ekkora kompromisszumot, hogy egy olyan márkát vegyek meg amit igazán nem is akarok, mert mi van ha majd elromlik. 1. Nem is biztos hogy el fog romlani az én általam használt időn belül, tehát ez is csak egy %-ban kifejezhető esély. 2. Ha el is romlik egyáltalán nem biztos hogy a szervíz majd kicseszik velem és nem fogja megcsinálni.
Ha mindkettőt összeadom akkor is csak arról beszélünk MI VAN HA....Szemben azzal hogy napi szinten nem azt az eszközt használom éveken keresztül amit szívem szerint vettem volna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen házat vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor