Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Nincs pana oled tapasztalatom csak led. De a mozgasban a Sony Pana Lg a sorrend. En a helyedben ha tetszik a pana kepi vilaga akkor nem cserelnek fokent nem rafizetessel. Volt nalam is es nezegettem par oledet mar de nagy kulonbseg nincs kepminosegben. Izles kerdese. Az E9 egy C9 gyakorlatilag szerintem es a C9tol nem estem hasra pedig jo keszulek. Persze a kiegeszito szolgaltatasok mar mas teszta. Az Lg a webos taviranyito es a support teren 5*. Hangban pedig biztos jobb az e9 de nem 150rel. Azert vadaszol mar hasznaltan eleg jo soundbart mellyel ha szamit.
Lehet rossz a szemem a forumtarsakehoz kepest. Bar ha igaz a b7 b9es kijelzocsere ami itt tegnap tema volt akkor az szamomra pontot tesz erre a temakorre:)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor