-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Nincs pana oled tapasztalatom csak led. De a mozgasban a Sony Pana Lg a sorrend. En a helyedben ha tetszik a pana kepi vilaga akkor nem cserelnek fokent nem rafizetessel. Volt nalam is es nezegettem par oledet mar de nagy kulonbseg nincs kepminosegben. Izles kerdese. Az E9 egy C9 gyakorlatilag szerintem es a C9tol nem estem hasra pedig jo keszulek. Persze a kiegeszito szolgaltatasok mar mas teszta. Az Lg a webos taviranyito es a support teren 5*. Hangban pedig biztos jobb az e9 de nem 150rel. Azert vadaszol mar hasznaltan eleg jo soundbart mellyel ha szamit.
Lehet rossz a szemem a forumtarsakehoz kepest. Bar ha igaz a b7 b9es kijelzocsere ami itt tegnap tema volt akkor az szamomra pontot tesz erre a temakorre:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor