Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
renatto
üzenetére
Akkor én szerencsés vagyok. Más meg nézze a "röcögést", akadást.
Nem vezetek félre senkit.
Te nem voltál itt, mikor pl a nagy vitákat kiváltó B és C sorozat közötti különbségek minimalítása (nem tudom van e ilyen szó
) (hogy csak anyaghasználat, meg dizájnbeli) komoly cáfolatokat kapott. Videók bizonyították be, hogy bizony mozgásmegjelenítésben iszonyatos különbségek vannak. Mint ahogy mozgásmegjelenítési technológiákban is. Ezek után egyértelműen kijelenteni, hogy minden márka esetében (de még márkán belül is) egy bizonyos beállítás ugyanazt hozza, legalábbis komoly szűklátókörűségre adhat okot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: A Gemini Man-t meg ne keverjük ide, mert az már alapból úgy készült, ahogy. Nem is tudom, hogy ott a mozgásmegjelenítés állításánál észre lehetne e venni bármit. Talán logikusan gondolkodva gyors mozgásoknál az artifact-ot igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) (hogy csak anyaghasználat, meg dizájnbeli) komoly cáfolatokat kapott. Videók bizonyították be, hogy bizony mozgásmegjelenítésben iszonyatos különbségek vannak. Mint ahogy mozgásmegjelenítési technológiákban is. Ezek után egyértelműen kijelenteni, hogy minden márka esetében (de még márkán belül is) egy bizonyos beállítás ugyanazt hozza, legalábbis komoly szűklátókörűségre adhat okot. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor