Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is meglepődtem, de 100+k-t nem akartam lejátszóra költeni és azok sem lennének jobbak. Így vettem 2 db ilyen Venz cuccot összesen 60k-ért és nagyon kellemesen csalódtam. Mindkettőre került dual boot-os firmware libreelec-el és kodival és láss csodát, még nem találtam olyat a virágboltban amit ne vittek volna feliratostul, bármilyen hangostul.
Most meg olednél kifejezetten jól jönnek, hogy hdr-t is, akár 130 Mbites átvitellel is simán visznek. Ennyi volt az adatátvitele legkomolyabb videónak, amit próbáltam és meg sem kottyant nekik. DV-t nem tudnak, de azt az oledjeim sem, tehát tök mindegy. De ha a tv-k tudnák, akkor azok lejátszójával játszanám le DV tartalmakat. Ezeket a kínai dobozkákat semmiért nem adnám el. Még 2017-ben lettek véve. Nem tesztelik sehol őket, de a 100k-s cuccokat igen? Az ő bajuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor