Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok ! Eddig úgy volt hogy várok az Oled Tv vásárlással még pár hónapot de már nem birom és valszeg egy hónap max és megveszem
illetve a mostani tv-met is el tudom most adni . Van valakinek tapasztalata az idei B7-esel kapcsolatba. Eredetileg B6-os vettem volna de mivel már nem nagyon kapni igy B7 lesz. Most meg ráadásúl jól le is akciózták az MM-ben de valszeg erről még lecsúszok. Egyébként érdemes szerintetek a C7-es venni mert még azt is nézegetem csak az egy kicsit drágább van egyébként lényeges különbség vagy jó lesz nekem a B7 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Gitáros topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Beperelte a BYD Amerikát
- Renault, Dacia topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gumi és felni topik
- VR topik
- One mobilszolgáltatások
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve a mostani tv-met is el tudom most adni . Van valakinek tapasztalata az idei B7-esel kapcsolatba. Eredetileg B6-os vettem volna de mivel már nem nagyon kapni igy B7 lesz. Most meg ráadásúl jól le is akciózták az MM-ben de valszeg erről még lecsúszok. Egyébként érdemes szerintetek a C7-es venni mert még azt is nézegetem csak az egy kicsit drágább van egyébként lényeges különbség vagy jó lesz nekem a B7 is.
Vhiktor