- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
senior tag
Poroltó melléklettel.

-
Graphics
Jómunkásember
CWT mint kétes hírű?
A legjobb OEM

Szerintem a CWT-nek nem nagyon van problémás alapja jelen korban.CWT gold tápom van itthon ( MSi köntöshen, tökéletes és 0-24ben hajtom..)
Nincs már óriási eltérés ezek között amúgy. Ha elvi kérdésként kezeled , az nem nyerő. Ezt műszaki tartalom alapján osztják.
-
tixem
addikt
Nem tudnak elszakadni ezektől a kétes hírű oem-ektől, HEC, CWT, MEIC és társai
Azt sem értem mi vinne rá arra, hogy ne egy Seasonic beles valamit, vagy FSP-t vegyek ennyiért. Platinum ide vagy oda. -
Ixion77
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
As AsRock cuccok a GPU-t hatékonyan védik, mert miután az x3D CPU-t leégették, a GPU már nem terhelődik

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
LackoMester
üzenetére
"Egy időben szitokszó volt a HEC, persze olyat készítenek, amit megfizet a megrendelő."
Ezt le is írtam igazából.
De úgy 10-12 éve nem ugráltunk érte a tápos topicban, ha mondjuk egy Thermaltake szériában felmerült. -
Graphics
Jómunkásember
Manufacturer (OEM) HEC
Egyelőre nem vennék ilyen tápot, ha kapható más is a piacon.
Egy időben szitokszó volt a HEC, persze olyat készítenek, amit megfizet a megrendelő. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
LackoMester
üzenetére
Nagyobb rá az esély, mint az olyan tápoknál, ahol a 12v-2x6 csatlakozó kábelén nincs termisztor.
-
LackoMester
addikt
Jónak tűnik, Cybenetics értékelés is rendbe van. Remélhetőleg tanultak a korábbi hibákból.
Azt, h. mennyire növelheti a VGA-k túlélési esélyét, hát nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt sem értem mi vinne rá arra, hogy ne egy Seasonic beles valamit, vagy FSP-t vegyek ennyiért. Platinum ide vagy oda.