Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
"Mutattam már több szemnek is a képet, hogy az Eredeti, vagy a szakértői bekalibrált a jobb, egyöntetűen az eredetire szavaztak."
Csak hogy pontosak legyünk. Attól, hogy a fényerőt, kontrasztot + pár dolgot beállítasz, még nem lesz kalibrált a kijelző.
Ezeket a megjegyzéseidet sem nagyon értem. Megszeretnéd győzni a topikot, hogy az eredeti képmód a jó? Mert már többször hangoztattad. Nincs azzal baj, hogy nektek az a képi világ jön be, csak azért tudjad, hogy az nagyon messze van az eredeti videó anyagtól. Szubjektíven nektek ez jön be, nem tudjátok hogyan kellene kinézni egy képnek, nincs ezzel baj. De ne akard már azt sugallni, hogy az Eredeti képmód a jó.
Talán az összefoglalóban is le van írva, de a topikgazda is pár naponta leírja, hogy milyen anyagnál melyik képmód a legpontosabb. Biztos több olyan készüléket is kalibrált már, amilyen neked is van, s azok alapján állítja. A tesztoldalak sem véletlenül nem az Eredeti képmódot tesztelik, mert normálisan nem is kalibrálható.
Egy fél órás mérés a két képmódon megmutatná nektek is, hogy az Eredeti igen csak messze van az eredetitől.
Nem bántásként írtam amit írtam, csak annyiszor volt már erről szó, s nem értem most mit akarsz. Ha nektek az Eredeti képmód beállításai tetszenek, nézzétek úgy. De aki egy kicsit is jobban ért a videómegjelenítéshez, azt úgysem fogod tudni meggyőzni.
Jó szórakozást kívánok a készülékhez, szerezzen sok szép órát számotokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bittorrent topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor