Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cichlid1
üzenetére
LG-hez képest fapadosabb távirányító és fapadosabb oprendszer. Az oprendszernél úgy kell érteni, hogy nem olyan csillivilli, de nagyon sok beállítási lehetőség van. Talán több, mint az LG-knél. Pont most merültem el benne, mert Chros adott tippet, hogy milyen képbeállításokat próbáljak ki és olyan menükbe tévedtem, amiről eddig fogalmam sem volt és amikről nem tudom mit jelentenek pontosan.
Visszatérve a hátrányokra, az appok hiányát, mennyiségét rónám fel neki. Van netflix és amazon prime. Tökéletesen működnek is. Viszont nincs HBO GO és nem is lesz. Kevés app van.
Viszont képügyileg, mozgásügyileg és még hang szempontjából is kapsz egy minőségi, megbízható tv-t a minimális banding és tinting lehetőségével. Nekem az elődjei vannak, 55FZ800 és 65FZ950 soundbarral, mindkettő minden fillérjét megérte. A GZ sorozatban már ott a DV is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 7
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor