Új hozzászólás Aktív témák

• chros

őstag

válasz janos666 #32059 üzenetére

"Párszor fejtegettem már, hogy szerintem hatalmas maszlag ez az egész Alpha generáció dolog."

Ebben (is) egyetertunk. :)
    Janos a hardver-re (chip) gondol csak, s nem a hozza gyurt szoftveres megoldasokra.

"Akkor miért használjak "valami izét", ami tudom, hogy vagy nem az, aminek mondják, vagy ránézésre is rosszul működ? :U"

Neked nem kell hasznalni, en hasznalom helyetted is :D

"az alacsony maxCLL eset egyértelműen elárulja nekem, hogy a DTM egyszerűen hibás (sokkal nagyobb mértékben, mint a normál mód), vagy ami valószínűbb, hogy igazából nem azt csinálja, amit az LG mond róla."

Ebben is egyetertunk, a kerdes, hogy pontosan mit mond az LG errol? (Par napja mar leirtuk/beszeltunk rola.)
    A DTM kerdes inkabb az lenne, hogy a tobbi gyarto mit csinal? (Pana, Sony, stb.)

"Mi a rossz abban, mikor elvileg pont azt látod, amit a studióban láttak?"

Nekem ez a problemam: biztos vagyok benne, hogy a filmeket nem HDR10-el master-elik, hanem DV-vel, s a HDR10 csak ugy van, pl a regi Pana-knak :D

Mint ahogy te is irtad, az egesz HDR szabvany elejen vagyunk csak, s most tapogatoznak a studiok es gyartok is, hogy hogyan kene ezt jol csinalni.

De errol mar nem kell tobbet beszelnunk, nem tudok addig ujat mondani, amig tenylegesen ki nem derul, hogy az LG DTM mit csinal :)

Új hozzászólás Aktív témák