- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Párszor fejtegettem már, hogy szerintem hatalmas maszlag ez az egész Alpha generáció dolog."
Ebben (is) egyetertunk.
Janos a hardver-re (chip) gondol csak, s nem a hozza gyurt szoftveres megoldasokra."Akkor miért használjak "valami izét", ami tudom, hogy vagy nem az, aminek mondják, vagy ránézésre is rosszul működ?
"Neked nem kell hasznalni, en hasznalom helyetted is

"az alacsony maxCLL eset egyértelműen elárulja nekem, hogy a DTM egyszerűen hibás (sokkal nagyobb mértékben, mint a normál mód), vagy ami valószínűbb, hogy igazából nem azt csinálja, amit az LG mond róla."
Ebben is egyetertunk, a kerdes, hogy pontosan mit mond az LG errol? (Par napja mar leirtuk/beszeltunk rola.)
A DTM kerdes inkabb az lenne, hogy a tobbi gyarto mit csinal? (Pana, Sony, stb.)"Mi a rossz abban, mikor elvileg pont azt látod, amit a studióban láttak?"
Nekem ez a problemam: biztos vagyok benne, hogy a filmeket nem HDR10-el master-elik, hanem DV-vel, s a HDR10 csak ugy van, pl a regi Pana-knak

Mint ahogy te is irtad, az egesz HDR szabvany elejen vagyunk csak, s most tapogatoznak a studiok es gyartok is, hogy hogyan kene ezt jol csinalni.
De errol mar nem kell tobbet beszelnunk, nem tudok addig ujat mondani, amig tenylegesen ki nem derul, hogy az LG DTM mit csinal

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Napelem
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Vhiktor