Hirdetés
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
Leírnám a tapasztalatom az LG szervízzel kapcsolatba.
Tegnap sajnos ott maradt a 21:9-es filmek nyoma a tv-n,elég jól látszott,ezért írtam a chaten az LG-nek,mivel nincs számlám a tv mellé,csak garpapír és szállítólevél.
Leírtam mi a probléma,és egyből megadták az üfsz számát,amit nem vettem igénybe,online kértem a javítást.
Rá 20 percre hívott egy hölgy,felvette az adatokat,amit továbbított a szervíz felé.
Rá 1 órára hívott a szervíz,mondta hogy látja mi a gond,és azt is,hogy nincs számla,de ha ki van rendesen töltve a garanciajegy,akkor az is elég,majd elköszönt azzal,hogy ma jön.
Jött is,de szerencsére eltűnt a jelenség,mondtam is neki,hogy lehet fölöslegesen jött,de azt mondta nem baj,Ő akkor is megnézné,mondom hát legyen.
Megnézte,lefuttatunk pár tesztképet,lefényképezte a tv adatlapját,a garanciajegyet és ő arra tippelt hogy lehet nem futott le a kompenzáció,mert hiába kattan később,nem biztos hogy minden alkalommal meg is csinálja.
Azt tanácsolta,hogy használjam,ahogy eddig,és ha tudja fotózni a hibát akkor nem javítják,mert átlépte az 1 évet a garanciaidő,nem is lenne hozzá panel neki,hanem készülékcsere lesz a vége.(910v)
A garjegy rendben volt és elegendő is.
Szóval nagyon korrektek voltak és gyorsak.

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Arc Raiders
- Autós topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor