Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dgyuri0123 #14799 üzenetére
Postáról beszéltem, nem saját vagy futárszolgálatos szállításról a hozzá tartozó hivatalos szerződési+fizetési eljárással.
Egy sima postai utánvétes csomagnál:
- nincs értékbiztosítás
- egy csomag a sok közül amire a posta annyit vállal, hogy vagy lesz vele vagy nem
- az is tulajdonsága, hogy nem kötelező átvenni. tehát ha köszönöd nem kéred akkor megy vissza a feladónakSzóval egy telefon+normál postacsomag tuti nem működőképes.
A hivatalos szállítás más tészta... de ott meg gyanítom nem telefon után fogják elindítani, hanem ha odamész és szerződsz (kifizeted). Szóval nincs utánvét. Webshopban van, ami meg egy külön értékesítési forrás, tök különálló eljárással (távollévők közti szerződés, 14 napos elállás, stb, stb...): ott már 1 hete nincs B7V, meg más sem.
A kettő tök különálló eljárás.
-
dgyuri0123
nagyúr
MM ingyenesen szállít az egész országban. Természetes hogy utánvétes a holmi... hiszen úgyis házhoz szállítják a saját szállítójukkal. Butaság lenne előre utalni, mert így legalább nem rugdossák össze, míg odaérnek vele. Ergo, vigyázni kell a portékára, mert még nincs kifizetve...
-
törölt tag
válasz
kutyu92 #14796 üzenetére
A tavalyi QLED széria gyengén sikerült, az ideiek közül pedig ahogy nézem, a Q9FN amire érdemes odafigyelni. De az meg egy új csúcsmodell, ezért nagyon drága.
Szerintem a keretedből az 55B7/55C7 a legjobb vétel most, még 450 ezerért is. Csak lehet, két hét múlva megint akciózzák valahol, de az is lehet, kiürülnek a raktárak és alig lesz már. Nem tudni előre.
-
so_ha
senior tag
-
kutyu92
csendes tag
válasz
adamssss #14790 üzenetére
Persze, jogos a felvetésed, csak én tudom rá a választ
Felvázolom az én opciómat: már elég régóta barátkozok a tévékkel, körülbelül 500eFtot szánnék rá. Először a Samsung QLEDjeit néztem, viszont a samsungos embereken kívül senki nem dicsérte, akármelyik boltban jártam. Az 55B7et figyelgetem egy ideje, tegnap el is mentem megkötni az egyik MM-be az üzletet, csak sajnos már nem volt. Ma még futok pár kört háta
-
kutyu92
csendes tag
Sziasztok,
Elég régóta figyelgetem a fórumot vendégként, elhatároztam, hogy veszek egy 55B7-et, ez a 360ezres ár elég kecsegtető ajánlat. Sajnálattal olvasom, hogy nem igazán fellelhető az országban, szerintetek érdemes más helyen megvásárolnom 450ért?
-
Urdaran
kezdő
válasz
front3r #14784 üzenetére
Szia! Ha manuálisan beállítod, hogy kikapcsolás után fusson le, akkor kiírja. Amikor ezt nem tettem meg, akkor nem írta ki. azért próbáltam ki, mert őszintén én nem értem, hogy most hány órás működés után csinálja magától. Mert van, hogy kattan\pattan, amikor kikapcsolom, gondolom ekkor kezdi el, de volt, hogy 6 óra játék után nem csinálta. Fene tudja. De ha manuálisan beállítod, akkor kiírja.
-
front3r
őstag
B7V tulajokat kérdezem, hogy amikor lefut a pixelfrissítés, az után ha bekapcsoljátok a tévét, akkor kiírja, hogy végzett a pixelfrissítéssel? Vagy ezt csak akkor teszi, ha manuálisan futtatjátok?
Mert nálam sosem írta ki, csak akkor amikor manuálisan indítottam.
-
allein
addikt
válasz
dgyuri0123 #14780 üzenetére
Köszi az infót. 200 órát még nem ment a készülék. Ma ugyanazt a filmet elindítottam és nem volt látható a jelenség
-
fplweb2012
csendes tag
Sziasztok! Jelentem ma 14 órakor Nyíregyházáról is elvitték az utolsó bontatlan B7-et a MM-ból 360-ért!
-
Ktr20 8
csendes tag
válasz
fplweb2012 #14778 üzenetére
Bécsi úton. De nem volt már, elvileg vidékről hoznak egyet fel. Megesküdtek, hogy nem kiállított darab...
-
allein
addikt
Sziasztok. UHD HDR anyag lejátszása esetében, beépített lejátszó. C6 esetében minden rendben van, B7 készüléken megjelenik a jobb oldalon kettő 10cm. széles oszlop, halványan látom őket. Próbáltam két különböző filmmel, ugyanez a két film rendben van a C6-on.
Kalibrált készülék mindkettő. Szerintetek mi lehet a gond?
-
válasz
yodamastah #14765 üzenetére
Már nincs, és a soroksáriból is eladták az összeset, köztük a nekem felrerakottat is.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Lacus35 #14766 üzenetére
"A samsung drágább ès nem mindenki van elragadtatva èrte a Samsung topikban de a teszterek meg jokat irnak"
A teszterek ideig-óráig használták, aki megvette pedig hetekig, hónapokig. Meg is kaptad a választ. Szerinted akkor valóban megér annyit???
Pana ex780 v sony xe9005 jobban jársz!Bocs oled fanok.
-
törölt tag
válasz
Lacus35 #14766 üzenetére
Tavalyi QLED-et szerintem ne vegyél, Q7-ből itthon ideit se, mert az EU-ban az is csak edge LED-es.
A Sony nem tudom, milyen, de itt a milyen tévét, illetve a Sony LCD TV topik, ott biztos segítenek..
-
Lacus35
újonc
Hello sziasztok.Erröl a modelröl èrdeklödnèk:Sony Bravia KD55XE8396 55in
Milyen input lagja van?Tèvè vásárlás előtt állok ès nem tudok dönteni hogy ezt vegyem e vagy a SAMSUNG QE55Q7FAM 55" tèvèt.A samsung drágább ès nem mindenki van elragadtatva èrte a Samsung topikban de a teszterek meg jokat irnak.Szoval ha nincs más marad a samsung.
A válaszotokat köszönöm elöre. -
yodamastah
őstag
Budaors mm van 1db bontatlan 55b7 raktaron.
-
törölt tag
Üdv mindenkinek !
Tudnátok irni nekem Lg Oled 55B7V -hez részletes ideális beállítást kifejezetten focimeccsekhez (magyarul) ?
Szeretném jól bekalibrálni a tv-m igy a BL döntőre és a VB -re
Ha van vmi profi program erre vagy vki már kikísérletezte megköszönném ha elküldené. Legyen minél természetesebb a kép, minél kisebb az elmosódás (mikor a kamera megy jobbra-balra) és ne legyen zajos a kép. Köszi ! -
Urdaran
kezdő
Hali! Tegnap átvettem és beüzemeltem az új B7V-m. Mivel elég későn értem haza, így tegnap csak összeraktam, és kipróbáltam, hogy bekapcsol-e. Egy SD-adó jött be elsőnek, amin látszott azért, hogy nem erre a felbontásra való, de mondjuk a régi képcsöves tévémnél még ennek is jobb képe volt, azután elindítottam egy HD-filmet, ott már elég rendben voltak a dolgok, ha nem közvetlen közelről nézte az ember. De maikor egy 4K-s HDR tartalmat indítottam el, na akkor f.stam le a bokám. Tehát most nézem, hogy miképp tudom majd a PS4Pro mellé a gépet is úgy elhelyezni, hogy rá tudjam kötni, mert nem nagyon szeretnék már monitorokkal bajlódni. Milyen teszteket érdemes mindenképp lefuttatni, miket kell megnézni, hogy rendben üzemel-e minden? Van valakinek erről egy rövid listája? előre is köszönöm!
-
Tudna valaki képet küldeni az itt kapható 55B7 hátulján lévő csatlakozókról?
A neten mindenfélét találok, van amelyiken nincs sat, van amelyik van, a kézikönyv írja a komponens bemenetet, de a képeken nem látok.
A tápkábel kihúzható a tvből?
-
Ktr20 8
csendes tag
Sziasztok. Én az imént vettem 360 ezerért stop shopban, de úgy, hogy vidékről hozzák fel. Azt mondták, nem kiállított darab, nincs semmi trükk. Nyugodt lehetek?
-
KorLaci
tag
Üdv !
Hétfőn érkezik a B7. 😀
A pixelfrissítés nem tiszta nekem még. (sok más mellett) Szóval ... Az automata pixelfrissítés 4 óra működés után fut le automatikusan. A 4 órát hogyan kell érteni ? Csak akkor fut le, ha egyszerre ment a tv 4 órát, vagy összeadódik ? Ha naponta max. 2 órát nézem a TV-t, akkor soha nincs pixelfrissítés ?
Köszi -
tothl
addikt
válasz
yodamastah #14750 üzenetére
Annyiert ingyen van. En 490ert vettem karacsonykor, igaz 5 ev garral es azota elveztem
-
Tengri
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest