Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urdaran
kezdő
Üdv!
Kicsit le vagyok lombozva, gondoltam megkérdezlek titeket is.
Tegnap épp a PS4 Pron játszottam, amikor észrevettem, hogy a nemrég vásárolt (1-2 hónapja) LGB7V képén függőleges csíkok jelentek meg minden előzmény nélkül. Kicsit olyan, mintha halott pixelsáv lenne, de inkább csak eltérő színben vagy árnyalatban látszik. Feketén pedig olyan, mintha egy vékony fehér világító sáv lenne. Képet sajnos most nem tudok küldeni, mert a telefonom és a laptopom is nagyon gyér képet készít. Ha játékból mentek képernyőt fotó móddal, akkor nincsenek ott a sávok. Tévéadásnál, netes tartalomnál és homogén háttérnél viszont látszanak.
Erre van valami megoldás, vagy mire számíthatok a garanciális procedúra során? (Cserélik a panelt? Mennyi ideig fog tartani? Nekem kell bevinni, vagy ők jönnek érte?)
Köszönöm előre is, ha tudtok segíteni. -
Urdaran
kezdő
válasz
front3r
üzenetére
Szia! Ha manuálisan beállítod, hogy kikapcsolás után fusson le, akkor kiírja. Amikor ezt nem tettem meg, akkor nem írta ki. azért próbáltam ki, mert őszintén én nem értem, hogy most hány órás működés után csinálja magától. Mert van, hogy kattan\pattan, amikor kikapcsolom, gondolom ekkor kezdi el, de volt, hogy 6 óra játék után nem csinálta. Fene tudja. De ha manuálisan beállítod, akkor kiírja.
-
Urdaran
kezdő
Hali! Tegnap átvettem és beüzemeltem az új B7V-m. Mivel elég későn értem haza, így tegnap csak összeraktam, és kipróbáltam, hogy bekapcsol-e. Egy SD-adó jött be elsőnek, amin látszott azért, hogy nem erre a felbontásra való, de mondjuk a régi képcsöves tévémnél még ennek is jobb képe volt, azután elindítottam egy HD-filmet, ott már elég rendben voltak a dolgok, ha nem közvetlen közelről nézte az ember. De maikor egy 4K-s HDR tartalmat indítottam el, na akkor f.stam le a bokám. Tehát most nézem, hogy miképp tudom majd a PS4Pro mellé a gépet is úgy elhelyezni, hogy rá tudjam kötni, mert nem nagyon szeretnék már monitorokkal bajlódni. Milyen teszteket érdemes mindenképp lefuttatni, miket kell megnézni, hogy rendben üzemel-e minden? Van valakinek erről egy rövid listája? előre is köszönöm!
-
Urdaran
kezdő
Ez a légiesség jó szó, tényleg ez lehet mögötte. Azokat a tévéket nagyon nem szeretem, aminek a két végén van két-két kis láb, olyan mintha minden pillanatban el szeretne dőlni. Annál már a C7 lába is jobb, de ez a félkör nagyon tetszik. Ennél már csak falra szerelt verzió lenne jobb, de azt most kihagyom, talán majd az új lakásban. Sokáig féltem az oledtől, de amióta itt és külföldi oldalakon is olvasgatok, elengedtem. Nekem most úgy tűnik, ha valakinek hamar beég normál használat mellett, az vagy elrontott valamit, vagy hibás volt. Most csak ezért nem veszek 300-ért egy IPS-t, ami a kezdeti terv volt. Köszönöm mindenkinek itt is. Azután majd a beállításokkal zaklatok mindenkit.

-
Urdaran
kezdő
Nekem a B7 talpformája jobban tetszik, bár ez is lehetne tiszta fekete hátul, mint a C7. Már csak azon aggódom, hogy nehogy hibás legyen, mert akkor küldhetem vissza és várhatok, megint csak macera. Szerencsém volt, maikor még leadtam a rendelést 360 volt. Ennyiért nem is gondolkodtam másban. Játékra fogom főleg használni, nekem ez a hobbim, erre szívesen költök. Nincs is jobb, mint edzés után lazítani. Azért majd lövök egy képet a régi képcsöves tévével együtt.

-
Urdaran
kezdő
válasz
bandi0000
üzenetére
Tényleg van ilyen ember, aki így vesz bármit? Nekem legalább egy-két hetes, hónapos kutatómunka, ha nem értek ahhoz a termékhez, vagy nem követem naprakészen. Azután összeírom, hogy mely típusok, amik szóba jöhetnek. Általában neten rendelem, de van, hogy bemegyek megnézni élesben is. Ha nincs a típus a papíron, akkor nem veszek semmit.
-
Urdaran
kezdő
Hát, nem bírtam magammal, reggel lecsaptam egy LG (55) B7V-re. Azt hiszem a jelenlegi képcsöves, már színét is vesztett ősrégi Funai tévé után, mind méretben mind minőségben lesz érdemi változás. Alig várom a pénteket, hogy el tudjak érte menni. Köszönöm a sok tanácsot, véleményt, nem hittem volna, hogy ennyiért megkapom. Már csak a PS4Pronak és Kratosnak kell bírnia a maratoni hétvégéket. Mivel még nem volt okos tévém, ha a beállításokra tudnátok ötleteket adni, azt megköszönném. Mire kell majd figyeljek a használatnál, üzembe helyezésnél?
-
Urdaran
kezdő
Tényleg nagyon jó ár az LG B7V-ért, lehet nem is várok tovább, nem hiszem, hogy a VB miatt ennél is olcsóbb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor