Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
justin+09
lelkes újonc
Tegnap éjfél körül még jó volt, utána ment el minden… G4 23.20.44 szortferverzio. Egyébként ezeket a DNS beallitasokat illetvea CloudFlare frissítés letiltàsàt hol lehet meg mi értelme?
-
hunspikey
őstag
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Köszi, ez hasznos volt!
Kikapcsoltam, majd holnap tekergetem.
Persze próbáltam factory resetet is, természetesen nem segített, cserébe mindent lehet újra beállítani.
-
hunspikey
őstag
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Most próbáltam mobil hotspoton is, így se megy

Felgyújtom...
-
Rewmac
aktív tag
válasz
justin+09
üzenetére
Nagyon kevés játék támogatja a HGiG-et. Igazából HGiG-ben lődd be a HDR-t a PS-en és nyugodtan engedd rá a Dynamic Tone Mappinget. Ha szereted jobban fog tetszeni a kép. Ha szereted a színeket beállíthatod Natív-ra. Nyilván puristok a pokolba küldenek, de nem az lényeg, hogy más mit mond hanem, hogy te neked tetsszen.
PS-en RGB Range legyen Limited és a TV-n is a fényerőnél van azt hiszem szintén ezek nem mindig kommunikálnak jól és Limited/Limited a jó.
PS-en nézd meg a felbontást azt is lehet valamit elállított vagy a HDMI kábel rossz nyilván ezeken túl vagy. TV adás One--on szar. Streaminget ilyesmit nézz meg. A mozgást állítsd Természetesre lesz egy kis zavar, de ha szereted a folyamatos mozgást akkor ez tetszeni fog.
Nekem G2-ben és nekem sem egyenes. Mivel most láttam 3 cserepanelt így simán mondom, hogy nem az van egy kis billenés benne nekem is.
-
blakey
titán
válasz
hunspikey
üzenetére
Le van rohadva az egész tetves LG app store.
- Korábban írtam, szerintem DNS feloldási hiba, ami szolgáltatói probléma. Alternatív lehetőség, hogy nincs minden elfogadva, ami a feltételeket illeti.
Nálam nincs gond az áruházzal, tudok telepíteni, minden elindul és működik a lejátszás. -
blakey
titán
válasz
Skylukos
üzenetére
nem működik a képernyővédőn az időjárás kijelzés
- fogadd el a felhasználási feltételeket és jó lesz.a böngészőben a tv2play-on
- a öngésző nem arra való, értelmesebb, jobb megoldás, olyan eszközt használni, amire van megfelelő alkalmazásmeg egy mibox-ot és kész.
- az is sz@r, normális lejátszó kell, a 10 milliós megjelenítőhöz ugyanúgy, ahogy a 200e-shez. Amióta "mozizok" és zenét hallgatok, kizárólag arra szolgáló eszközöket használok, soha, semmilyen gondom nem volt. -
justin+09
lelkes újonc
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nagyon sok mindent próbáltam már, feljebb is toltam, de az meg mintha torzítana... Tényleg rengeteg beállítást megcsináltam és valahogy mégse az igazi. De nem is ez a fura, az elején tök jó volt, csak azt kellett megszoknom, hogy a HGIG miatt sötétebb lett a játék, de meglehetett szokni illetve váltogattam is ahogy írtátok mikor erről volt szó.... Esetleg HDMi kábel csere? Vagy maga a játék lett "gagyibb"? Esetleg a szerver? Ezek befolyásolhatják? (COD-ról beszélek egyébként)
-
justin+09
lelkes újonc
válasz
hunspikey
üzenetére
Igen, én is ezt érzem. A folyamatos készenlétbe is, az egyik óra működik, a következő tök sötét... nagyon fura, mintha valami vírus lenne és lényegében amit írsz, használhatatlan a tv tegnap este óta. De hogy egy nap alatt ne tudják kijavítani, az is nagyon fura a mai világban...
Reméljük valaki jön és tud valami bővebb infót ezzel kapcsolatban!
-
hunspikey
őstag
válasz
justin+09
üzenetére
Le van rohadva az egész tetves LG app store.
Az oka az hogy nem válaszol az a szerver ahonnan a felhasználói feltétel szedi le.
Nekem sikerült kotta zéróra le TK-zni, nálam most már semmi de semmi, értsd egyik app sem megy, mert folyton a felhasználói feltételeket akarja elfogadtatni de nem tudja letölteni.
Ami tudja a megoldást írjon pliz. Sapka szart nem ér így a tv.
-
justin+09
lelkes újonc
Sziasztok! Én most nagyon szomorú vagyok... Vettem egy 65G4LS LG tévét és most nagyon kiakaszt.
Az hogy az SDR adások nézhetetlenek bármilyen beállítással - legyen az műhold, legyen az kábel, "HD" nem "HD" sugárzás, foci meccs nézése - mind messze van a jótól, sőt... Nem is a színekkel van gond, inkább a kép élességével és a mozgás lekövetésével. -ha erre van megoldása valakinek szívesen veszem! (Spíler 1 HD vagy bármelyik, One Kábel mediacard, set to box stb)
PS-nél is többet vártam, de nyílván HDR-ről van szó, de valahogy az élesség nem az igazi. Esetleg erre melyik a legjobb teszt videó vagy kép, csakhogy minden oké a HDR-el?
(Vhiktor, rtings, HGIG beállítás túl vagyok)Tegnap óta szinte egyik applikáció se működik. Azt írja folyamatosan szerver hiba vagy szolgáltatás nem elérhető. Láttam másnak is volt már hasonló, lett megoldás végül? (közben látom másoknál is, szóval ez globális lesz)
A tv alsó vízszintes része egyeletlennek tűnik, mintha gyártási hiba lenne. Magát a képet nem befolyásolja, de nagyon érdekes számomra. Valakinek esetleg hasonló?
Persze ez mind a. 14 nap lejárata után, mert eddig ezeket nem vettem észre, kivéve az SDR adások az első perctől rosszak, rosszabbak mint a B7en. A többi tegnapig többé-kevésbé működött. Próbáltam magam győzködni, hogy ez azért van mert a 65' jobban széthúzza, mint előtte az 55B7, de valahogy most nem ezt érzem.
Aki vett még G4-et, annak is van hasonló problémája?
Tanácsok, észrevételek, építő jellegű kritikák, esetleg hogyan garanciáztassam szívesen veszem és előre is köszönöm!
-
Rewmac
aktív tag
Engem nagyon fognak utálni az LG-nél az biztos, hogy valami listára kerülök náluk. Megírtam a levelet.
-
Skylukos
tag
Na az lg-vel nekem is most lett tele a hócipőm.
Vesz az ember egy felső kategóriás drága tvt, és a webos24-óta nem csatlakozik a soundbárra amire azelőtt csatlakozott, nem működik a képernyővédőn az időjárás kijelzés, a böngészőben a tv2play-on a videóknál nincs hang a javítás próbálgatás óta, ami egy nappal azelőtt még volt.
Amúgy már az elején a görbe kijelzővel kezdődött a probléma ami azóta is úgy van.
És mindenre mindig az a válasz az nem hiba meg hogy az nem kell hogy működjön, meg hogy ha csak azzal a készülékkel nem működik az nem hiba stb.
Ezután inkább veszek 200-ér egy olcsó tvt meg egy mibox-ot és kész. -
Rewmac
aktív tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Az első panelem volt a legjobb ami gyárilag benne volt. Csak pixeles lett a sarkokon és elkezdett terjedni. Ebben van némi tinting de észre se veszem csak tesztképnél amit meg nem nagyon nézegetek.
Nem tudom az S90C-met szeretem nagyon a panel uniformitása borzasztó, de mint TV szeretem, OP rendszert meg az updateket nem annyira.
Tudod hall az ember mindent minden cégről. Nem tudom melyik hol tart. Mondjuk itthon le se szarnak mindenki azt csinál amit akar kicsit meh.
Philips szervízről hallok rosszakat. A Sony telibe leszart meg ki se jöttek, be kellett vinni a TV-t azt mondták ez ilyen pont. Nincs jó választás. Addig vagy király amíg fizetsz.
-
Sasi001
őstag
válasz
Rewmac
üzenetére
Ez a harmadik panel ami egyébként szerintük az első legalább jó? Anno nekem is kétszer cseréltek, és ugyanott volt rózsaszín szemből, harmadik csereutalvány. Úgy látom, hogy megunták a cserélgetést. Én biztos, hogy reklamálnék. Ezért vettem Samsung-ot. Bármennyire mondják, hogy szar a szervíz, se a 65S95B most pedig a 77S95D-nél semmi problémám nincs. De lehet, hogy ez pusztán szerencse kérdése is részben. Egy biztos, hogy ez a panel rothadás, rózsaszínesedés a mai napig megmaradt, számomra ez nem valami bizalom gerjesztő.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
Jogilag nem tehetik meg most beszéltem jogásszal ez csalás. Arra hivatkoznak, hogy ugyanaz hiba fordult elő ami nem csak, hogy valótlan, de igazságtalan is.
Pixelhibás panelt pixelhibásra cserélték, majd kaptam egy hibásat ami felemás volt, majd a mostanit.
A jogszabály pedig nem mondja, hogy ugyanazon hiba ismétlődése egy javítás lenne.
Ügyesek mert nem kaptam munkalapot.
-
Rewmac
aktív tag
Az LG tényleg nevetséges. Összevonták a munkalapokat és a 3 javítás 1 lett így ha még egyszer meghibásodik az nem jár csereutalvánnyal. Én biztosan többet nem veszek LG-t, tudom a többivel még szarabb, de ez vicc a köbön.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
eL Geri
üzenetére
Próbálok előbb szerezni, de nyilván nekik a nézettség számít, így gondolom a nagy nézettséggel rendelkezőkhöz megy ki először. Tegyük fel hogy jók a tesztjeim, de hiába jók, ha "kevés" a nézettseg.
Meg egy ilyen reszletessegu teszt sok idő. Mas mondjuk osszedobb egy tesztet 3 nap alatt, persze nincs is benne semmi szakmaiság, de ez senkit nem érdekel ha gyorsan megvan, cailli villi a videó, ráadásul 100ezeres nézettseggel. Ugye nekik a marketing, reklám a fontos. -
eL Geri
őstag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Jaja, egy G5 engem is nagyon érdekelne, de sajnos nem annyi csúszással, mint ahogy sajnos szokott adni Vhiktornak az LG

A G3 > G4 között teszt nélkül is érezzük, hogy minimális változás történt. Na de a G5-re nagyon kíváncsi lennék... és nem az ilyen nagyvonalú / felületes megmondóemberektől

-
ρσгτσ
addikt
Vhiktor:
Gondolom az LG nem szokott adni neked TV -t tesztelésre? Csak akkor keszül videó, ha valaki ad neked?
-
motm70
csendes tag
Sziasztok,
LG OLED C2, másnál is jelentkezik ez a hiba, ha az APPS-ba akar belépni?
-
Laraxior
titán
Örülök neki, hogy nem csak én szívok a számítógép - erősítő - TV trióval
-
mr.dana
aktív tag
Én most már kezdek berosálni ettől a sony tv- től .. rákötöm pc re mint másodlagos kijelző ( pontosabban fordítva ez az elsődleges . de mondjuk ez mindegy ) majd elindítanék egy filmet pc ről .. ok . majd bekapcsolom az erősítőt - erre visszateszi a képet a pc monitorra ..
de amugyis kikészített már a hulyesegeivel .. mert amúgy meg ha csak bekapcsoltam a pc-t akkor meg persze rögtön odavált hdmi 1 re ( ami tök idegesítő ha mondjuk megy egy meccs v bármi ) érdekes az előző sony nál ( nem oled) minden flottul működött
-
ρσгτσ
addikt
Jött C1 frissítés, hozzám csak tegnap érkezett.
-
mr.dana
aktív tag
Nah, mikor azt hittem már különösebb meglepetés nem érhet az új tv- vel ..
( volt ugye ez a csatorna áthelyezési probléma ,többek között). mondom mindegy , nem szenvedek a teljes újraindítással ... kipróbálom a kedvenceket...
úgyis lett ... csináltam egy csomó "kedvenc" listát..
erre: most nézem hogy bizonyos csatornák nincsenek
a másik tv -n persze vannak...(nagyjából úgy rendeztem a kedveneket , ahogy a másik tv- n vannak ..)
egyik tv:
másik vagyis az új sony A80L
és még van pár csatorna ..teljesen nem.néztem végig.. -
nickjames
tag
válasz
earbash
üzenetére
Én a közelmúltban kíváncsiságból rendszeresen követtem az LG weboldalát (már tavaly vettem egy C4-et, így tényleg csak kíváncsiság), és olykor elérhetetlenné válik egy típus (talán tényleg kifogy a készlet), majd pár nap múlva újra megjelenik. A 43LA típus most szerintem nincs, a 41LA-nál meg nincs kupon. De egy próbát tényelég megér felhívni az ügyfélszolgálatot! Kis szerencsével, ha veszel még egy 10% kuponos terméket, akkor akár a 15% kedvezmény is elérhető (án így vettem, mert a kosárban volt még egy monitor is)
-
Buzztee
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
Futólag ránéztem reggel,sajna vannak itt - ott halott pixelek a kép legszélén 8-10 helyen.Kb.1/2 mm kiterjedésűek.
Az usb-s üzemidőt majd csak este tudom tesztelni,köszönet érte.
-
válasz
earbash
üzenetére
Szerintem sűrűn van ilyen akció az Lg-nél. Várd meg a hétvégét, hátha most is lesz.

Most beléptem a fiókomba, ott március 7-ig mutatja a mozi10-et.
Ha felhívod az ügyfélszolgálatot, biztos vagyok benne, hogy a 10%-ot odaadják neked. (ha konkrét vásárlási szándékodat jelzed.)
-
earbash
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szuper, hozom a formámat
Arról nincs infód esetleg, hogy érdemes lehet-e várni hátha lesz promóció a közeljövőben is? -
earbash
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sziasztok, 65" C4-et készülök venni, ez a kedvezmény még élhet? Most regisztráltam de "csak" az 5%-os welcome kupont tudom érvényesíteni, a mozi10-et nem fogadja el erre a típusra. Illetve, ha kikeresem a típust van egy "LG webáruház 10% kupon" de azt meg nem lehet megvenni. Nem értem. Elfogyott volna a promóciós készlet?
-
krx21
nagyúr
válasz
Buzztee
üzenetére
Összefoglalóban le van írva:
”szervízmenü: A CX szériánál menüből érhetőek el különböző tv-vel kapcsolatos adatok, úgy mint üzemóra (kulcsszó: UTT), rövid pixel refresh (kulcsszó: OffRS), hosszú pixel refresh (kulcsszó: JB), C1-nél ezek szervizmenüből érhetőek el
Ehhez vagy egy szervíz távirányító kell, vagy egy telefonos APP
Szervizmenü elérése CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! (ne állíts el semmit!)” -
Buzztee
csendes tag
A futott üzemidőt valahol checkolható?
-
Buzztee
csendes tag
Igen,a kora nem valami bíztató!
Ami viszont mellette szólna,hogy nagyon keveset futott.
Ismerősömtől jönne,így tudom az előéletét.
Plusz az ára ami csábító.Nagy dilemma ez!
Köszönöm a válaszokat!
-
Celtis
veterán
válasz
Tyrone89
üzenetére
Nyilván van kockázata, különösen az OLED-nek, de van az az ár amiért megéri. 200 ezret nem ér, de kétezret igen. Csak az optimumot kell megtalálni.
Ha eddig nem indult meg a panel rothadás, akkor nem hinném, hogy rövid távon tartani kéne tőle. Persze beégve ne legyen.
A Yt-on fellelhető OLED uniformity teszteken kijön ha van valami kijelző baj. -
Tyrone89
senior tag
válasz
Buzztee
üzenetére
Hello!
Minden rosszindulat nélkül írom, szerintem arra figyelj, hogy ne vedd meg. 5 éves tv..ráadásul oled, ha picit visszaolvasol néhány kommentet, látni fogod milyen hibák lehetnek velük kijelző téren pl. Mivel 5 éves modell, gondolom garancia nincs már rá, így ha bármi kijelzőt érintő hiba jönne elő, az zsebbe nyúlós buli lenne borzasztóan. Ettől függetlenül mivel oled, gyönyörű képe van, de én nem javasolnám hogy megvásárold, ha ilyen szándék miatt nézed meg, még akkor sem ha baromi jó áron van. Szoftverezettségben sem lesz már sokáig supportálva, ami az applikációkra negatív hatással lehet. Nézd meg, és ha tetszik és lenne rá keret is, én egy új 0 km-es darabot ajánlanék inkább. Én azt mondom manapság a tévéknél ez az 5-6 év ami azt mondható hogy hiba nélkül működnek(van kivétel persze) de általánosságban már nem a 15-20 évvel ezelőtti világot éljük sajnos.
Egyébként youtube-on oled burn in test videó pl jó lehet
-
Buzztee
csendes tag
Sziasztok
Holnap néznék meg egy LG CX3LA-t ami 4 éves 55"-os.
Tud esetleg valaki valami tippet,mire érdemes figyelnem?Tudtok-e ajánlani valami programot,tesztet amit érdemes lenne "lefuttatni"?
Köszi a segítséget!
-
bikerfun
csendes tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki esetleg hogy ha a youtube megy miért nem lehet a képet kikapcsolni? Lg G2 oled.
Eleinte azt hiszem kilehetett de már jó ideje nem.
De csak a youtube-nal.Vagy mit lehet ezzel kezdeni esetleg ?
Köszi !
-
Rewmac
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
A szervizes is azt mondta, hogy az egyetlen amivel az LG eddig tudott dominálni, de most elindulnak a Samsung irànyába. A Samsung szervize végzi sok Hisense tv javítását is itthon. A LG-s szervizes mind egyéni vállalkozó, de nem kapnak itthon oktatást, leírásokat stb. Én dolgoztam sokat koreai cégekkel és teljesen így van sokszor, de itthon amúgy féltik a titkos infókat is meg régen mindig kikerültek.
-
torma1981
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Ezt nem lehet tudni. Sok mindenen múlik a helyi szervízestől, stb. Nálam volt 2 tök más figura. Az egyiket szinte nem érdekelte semmi, a másik mindent is megnézett. Ugyan attól a helyi szervizes cégtől jöttek. Én nem hiszem, hogy ez lesz a norma náluk. 14 nap alatt régebben meg kellet csinálniuk a tv-t. Szerinted most mennyire vágnák maguk alatt a fát, ha szembe köpnék magukat a sok kukacoskodás, stb miatt. Amikor eddig milyen normális volt a szerviz support. Szerintem nagyon.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Kicserélte a kijelzőt. Azonnal észrevette, hogy kijelző hiba, de a benti mérnököknek kellett videókat, fotókat csinálni és az új szabályok szerint ő már nem dönthet. Valamint azt is mondta, hogy a munkalapokat összefogják bennt vonni és ez 1 javítás lesz.
Volt nála panel mert ő előre gondolkozott. Azt mondta ha rajta múlik ez az 1 óra tesztelgetés se lett volna hanem instant csere.
-
alaves
addikt
válasz
Rewmac
üzenetére
Megállapította a szervizes a hibát, tehát csereutalvány. Jogszabály szerint lehetne még egyszer kijelzőt cserélni, de nem gondolnám, hogy tovább variálnak.
Eddig a Panasonic-nál volt gyakorlat a lengyel régióközpont garanciális javítás engedélyeztetése. Érdekes, hogy merre tart az LG. Mondjuk, ha nem gyártanának ennyi selejt kijelzőt, akkor még indokolt is lehetne, de így
-
Rewmac
aktív tag
A szervízes azt mondja egyértelmű kijelzőhiba, de megy a baszakodás, hogy koreában kell engedélyeztetni újonnan a cseréket.
-
Csandi
addikt
válasz
dropi
üzenetére
Mondjuk itt felmerül a kérdés, hogy ki is használjatok-e, tehát, hogy tényleg mindegyik annyit van-e használva az exkluzívan rajta elérhető contentek miatt, hogy megérje a pénzét?
Amúgy egy időben itt is volt egyszerr Netflix, Max, D+, Sky, Prime, AppleTV (meg nekem YT Premium és Apple Music) és szintén osztoztunk családdal, de most már szerintem csak Netflix meg Prime van (meg YT Premium és AM), mellette meg virágbolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anyagi helyzetek és életutak
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Byski Áramláskijelző.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
másik vagyis az új sony A80L
Arról nincs infód esetleg, hogy érdemes lehet-e várni hátha lesz promóció a közeljövőben is?