Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickjames
tag
válasz
earbash
üzenetére
Én a közelmúltban kíváncsiságból rendszeresen követtem az LG weboldalát (már tavaly vettem egy C4-et, így tényleg csak kíváncsiság), és olykor elérhetetlenné válik egy típus (talán tényleg kifogy a készlet), majd pár nap múlva újra megjelenik. A 43LA típus most szerintem nincs, a 41LA-nál meg nincs kupon. De egy próbát tényelég megér felhívni az ügyfélszolgálatot! Kis szerencsével, ha veszel még egy 10% kuponos terméket, akkor akár a 15% kedvezmény is elérhető (án így vettem, mert a kosárban volt még egy monitor is)
-
nickjames
tag
Sziasztok!
LG C4 esetén hol tudom megnézni, hány órát ment? A neten sajnos nem találtam működő megoldást.
-
nickjames
tag
válasz
igorguzmov
üzenetére
Ez bizony nagyon jó vétel volt, sajnos később már nem volt 77-es OLED TV a webshopjukban (én is azt vettem volna)
-
nickjames
tag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Off: Teljesen igazad van, de egy utolsó cyber securiy gondolat lefekvés előtt. Valaki "elfogja" a megrendelést a neten, telerak egy TV dobozt a megfelelő tömeggel, egy járgánnyal kiviszi a címre, terminállal lecsippantja a kártyát, aztán lehet nézni a téglákat. Ha már összeesküvés elméleleteket gyártott(unk) ma." ON. Befejeztem.
-
nickjames
tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ahh, nem komolyan gondoltam, csak mostanra nálam is elgurult a bogyó....
-
nickjames
tag
válasz
makoss
üzenetére
OMG! Kártya limit, virtuális kártya, kétfaktoros azonosítás, stb. Ne győzz már meg mindenkit, hogy egy odafigyelős vásárlással lenulláznak, egy man in the middle támadással, vagy más okossággal. Te tényleg ennyire parázol a világ rezdüléseitől? Ugye nem kp-val fizetnél ki legszívesebben párszázezer forintot? Azért figyelj már oda, kikre mosolyogsz lenézően a kései posztodban. Nyilván mindenki hülye, csak te vagy helikopter....
-
nickjames
tag
válasz
makoss
üzenetére
A 43 csak a 41 legolcsóbb áránál drágább, a 41-et is adják jóval drágábban. A "gyári oldalak" (márpedig a 43-at csak az LG árulja, és az árgörbe alapján ez korábban sem volt máshogy) általában drágábbak, mint az online műszaki boltok. Cserébe ők bátrabban akcióznak 10-15 5-os kuponokkal.
-
nickjames
tag
válasz
makoss
üzenetére
Nézd meg pár "árfigyelős" oldalt, hogyan alakult a C3 ára. Nem garancia az sem semmire, hogy a C4 esetében mi lesz a helyzet, de esetleg adhat támpontot.
LG OLED77C31LA TV - Árak, olcsó OLED 77 C 31 LA TV vásárlás - TV boltok, tévé akciók
LG OLED65C31LA TV - Árak, olcsó OLED 65 C 31 LA TV vásárlás - TV boltok, tévé akciókDe ha csak az MM oldalát nézed, akkor a 77C4-ről ezt mondja:
Ez a termék webáruházunkban elfogyott, kérjük, válasszon egy áruházat! Azaz ami készleten van, viheted a boltból, de új neki vélhetően nem lesz. Bár ez csak tipp, nem ismerem a nagy műszaki áruházak üzletpolitikáját. -
nickjames
tag
válasz
makoss
üzenetére
Szerintem is van kockázata, hogy nem lesz 77C4, vagy ha lesz is, drágábban. Én még decemberben rendeltem a "43-as végű" típust az LG-től, nem tudom miben más, mint a 41, de ezt csak náluk lehet kapni. Lehet, hogy tényleg a hátlap színe a difi, de az kit érdekel. Pár napja (a 15%-os akció előtt) 840 e volt az ára, és úgy lehetett 15%-ot elérni, hogy két akciós terméket rendeltél. Én akkor még egy 27-es Smart monitort rendeltem a lányomnak karácsonyra (60e a listaára, ehhez képest igen jó termék), így akkor 714 e Ft-ra jött ki. Elképzelhető, hogy a hétvégi akció után "visszahozzák" a régi akciót, mert az még elvileg még január 13-ig él. Alternatíva lett volna még egy Samsung "kuponozós" oled, de az nem volt 77-es méretben. Ha valahogy belefér a budgetbe, most ez nem rossz vétel. Nagyon klassz képe van, és a hangja is meglepően jó, bár azért egy SB dukál hozzá.
-
nickjames
tag
-
nickjames
tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Hát oda én már a 77-est venném. Ahogy néztem, az alacsonyabb felbontású tartalmakat a B4 rosszabbul kezeli, ha sok ilyet nézel, akkor talán jobb a C4. Nem tudod valahol megnézni mindkettőt élőben? Hasznosak a tesztek, de azért jobb látni. Ha meg tudod nézni többféle tartalommal a B4-et, és tetszik, akkor vedd azt. talán kicsit sötétebb lesz a képe, ez lehet "zavaró", ha világos szobában tévézel, de azért besötétíteni egy jobb élmény érdekében nem akkora dolog...
-
nickjames
tag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Ez a post kíváncsivá tett. Nekem ugye eleve WebOS 24 volt a C4-en, meg akartam nézni, mit jelent ez Dolby Vision szempontjából. Annyira nem értek a HDR formátumok rejtelmeihez, töltöttem le néhány DoVi DEMO videót a netről. Ott nem szerepelt, hogy milyen DoVi profilú videó. A C4 saját lejátszójával és Plex-szel próbálkoztam. Külső lejátszóm sajnos nincs. Némelyik videónál át is váltott Dolby Vision képmódba, de voltak videók, amit SDR képmódban játszott. le. Mitől függ, hogy milyen videót tud Dolby Vision képmódban lejátszani? fájl formátumtól (mkv, MP4, stb.)? Ez már csak azért is érdekes lehet, hogy adott esetben milyen filmeket szerezzek be a virágboltból, bár mostanában inkább streamelek, van Netflix, Disney és Max előfizetésem is. De azért jó lenne érteni a fájl alapú lejátszás rejtelmeit is.
-
-
nickjames
tag
Hol lehet olvasni az új WebOS verziókról tapasztalatokat, "release notes"-ot? Én nem találtam semmit. Nekem egy C4-em van, rajta 23.20.38 fw. Most kapná meg a 23.20.39-et. Feltételezem, hogy esetemben a frissítés nem hoz annyi újat, mint a régebbi TV-k esetén, mert ezen már eleve 24-es WebOS van. Szeretem frissen tartani az eszközeim szoftvereit, de van az a helyzet, amikor inkább jobb maradni a réginél (pl. egy meglévő funkció "kinyírása". Pontosan mi a gond a képernyőkímélővel az új firmware esetében? Köszi!
-
-
nickjames
tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
A 77C4 most az LG oldalán 10% kuponnal 756 e Ft. Ha meg talál még az ember magának (vagy másnak) még egy akcióban szereplő terméket (soundbar, monitor) , akkor 714 e Ft. Ez azért nem egy rossz ajánlat....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor