- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem rossz az, amit először vettél.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezt ma nézegettem. Lehet a 32 colosban nincs is ilyen?
[link] -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nálam ugyan ez volt! De megszokod hamar.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A padláson most nem járok, de a termék címkét érkezéskor lefotóztam azon "z" a végződés. A közelség érzékelőt nem használom, nem a játék a felhasználási területem.

Skynet258: a link alatt azért nem túl sok a bejegyzés. (vagy rosszul néztem?)
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Van más érdekesség is. Az Asus terméklapon a legfrissebb firmware: ASUS_PG32UCDM_MCM108, a monitoron lévő 109!! Doboza a padláson, de szerintem már azon is "z" a végződés. Nekem ez a második,, az elsőnél nem működött a pixel-tisztítás, szoftvert nem tudtam frissíteni. Ipon vásárlás volt. Bütykölhettek rajta, mert utána láttam egy "bolti" használatút, pár tízezerrel olcsóbban. Másodjára máshol vettem meg.
Az említett beállítás nem tudom mire való, én az energiagazdálkodásnál állítottam 1 percre a képernyőt win11-nél. -
Meg tudná valaki mondani, hogy az Msi Mpg Urx 221 és 222 modellekben beépített ventilátor van?
-
Szoktatok/kell-e manuálisan pixelfrissítést csinálni, vagy azt a monitor automatikusan elvégzi készenléti módban? Pénteken üzemeltem be, azóta 2-3 alkalommal írta hogy frissítsem, ami meg is csináltam, de nem hiszem/tudom, hogy ment alkalmanként 4 órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- ASUS 27' 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem rossz az, amit először vettél.
Skynet258