- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
deathcrow42 #1761 üzenetére
Kis érdekesség ehhez a monitorhoz, hogy gyárilag majdnem az összes OLED védelem ki van kapcsolva.
-
Atish19
őstag
Ebben a pillanatban. Tényleg parádés a kép. Még egyenlőre csak most rakom össze a szobám, mert munka volt rajt így sok időm nincs rá. Az ambiglow nagyon tetszik bár kicsit pontatlan. Ami viszont nagyon nem tetszik az a gomb elhelyezése. Nagyon kényelmetlen nyomkodni. Igazán rakhatták volna 2cm-el lejjebb. Illetve ahogy ígértem rálestem a görbe alsó takaróra és valóban girbe gurba. Engem mondjuk ez nem zavar, mert ha nem írjátok észre sem veszem. Egyébként nem a panel görbe hanem az a gagyi műanyag. Az árban ezt követő hasonló kategóriás monitor 400 körül lett volna így azért a 100as megtakarításért elviselem
A kijelző hiába glossy nálam szerencsére semmi tükröződés nincs. Most sajnos viszont nincs több időm rá majd csak este.
Ui.: A képen még rajt van a fólia csak azért tükröződik ennyire. -
Atish19
őstag
válasz
4264adam #1745 üzenetére
Nem monitor hanem TV, de amikor OLEDre váltottam folyamatosan fájt nekem is a fejem. Nem babráltam nagyon a beállításaival úgy használtam ahogy jött. Nálam is a fényerő csökkentése lett végül a megoldás. Ez volt kb 4 éve és az óta tünetmentes vagyok. Szóval ezt meg tudom én is erősíteni
-
Atish19
őstag
Itt is megszületett a döntés. Mindenkinek köszönöm a segítséget
Nagy bánatomra csak szombaton tudom kipróbálni
-
Atish19
őstag
válasz
4264adam #1672 üzenetére
Tényleg jónak tűnik ez a Philips, de nehéz legyűrni a Samsung mániámat főleg a matt felület miatt ami nagyon szimpatikus. Sajnos viszont minél több tesztet és írást olvasgatok annál több csontváz borul ki abból a bizonyos szekrényből. Nagy esély a CW-re, gyenge fényerő a konkurenciához képest és többen szürke fátyolos képre is panaszkodnak. Kezdek tényleg elgondolkodni azon a Philipsen, de közben a látóterembe került ez is: 32M2N8900/00
Igaz ez 4K/240Hz amihez azért jóval erősebb vas kellene, mint ami jelenleg van, de képes vagyok kompromisszumra játékok terén és a magasabb felbontás miatt később elég lesz csak VGA-t cserélnem. Még sokat ugyan nem olvastam róla, de gondolom ez is glossy igaz? Philipsnek nincs esetleg matt felületű monitorja? Szerintetek ez is jó vétel lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest