- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- GPU órajele, Memória órajele nyugalmi állapotban maximum (RTX3080TI)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. generációs OLED panelnél a szövegélességi probléma jelentheti azt, hogy a kijelző szubpixel-elrendezése és színmintavételezési módja miatt a monitoron megjelenő szöveg nem lesz teljesen éles, gyakran színes kontúrok vagy árnyékok jelennek meg a betűk körül, amit nehéz teljesen kiküszöbölni szoftveresen.
Ez is olyan, hogy van aki észreveszi és zavarja (én) más meg nem. Anno ezért adtam el a 27"-os asus rogot.
-
GeneraL_XTX
veterán
hát elvileg ilyen chromatic abberration szerű effekt van a betűk körül de megmondom őszintén én se vettem észre a samsungnál ilyesmit, se az alienware-en. De ha nagyítóval keresgettem volna biztos látnám, de ilyet értelmes ember ugye nem csinál
A pixelelrendezés miatt van, ezt sajnos a 2. generációs paneleknél se javították, csak a 3. generációtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG ( LC27R504FHUXZ) 27" GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG W2243S-PF 22" Wide 1920x1080 LCD Monitor
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest