Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
mi a jó abban, ha hülyeségeket kérdezel?
bor kérdésről: vagy én nem ittam még jó bort, vagy nagyon rejtve van a bor jósága az érdekes ízlelésem előtt... de én maradok a jófajta búzasöröknél. abból is kizárólag a szűretlen, az az igazi. épp most fogy egy.
ja, és hazaértem vidéki birtokaimról, ahova direkt nem vittem gépet

-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Ki adta? Az elejen voltak ugye papirosok, h ez es ez ennyivel tartozik neked, ezt pedig be lehetett valtani kulonbozo ertekekre. Aztan rajottek, h minek adjon boldog-boldogtalan valtot, hat intezmenyesitettek a valtoforgalmat, nevertekkel, stb stb igy lett a penz, melyet akarhol akarmire be lehetett valtani. Kulonben mindig a teruleti hatosag adta meg a penz erteket, aztan, hogy most az a terulet egy falu vagy egy birodalom, mar igazan reszletkerdes.
Nagyon leegyszerusitettem, de ha valakinek kotekedos kedve van, hat rajta...
Ekszer: magamutogatas, annyira en se szeretem oket, bar nekem is van, de csak egy nyaklanc. Semmi ertelme, csak szep es diszit, kb olyan ebbol a szempontbol mint az elet, annak se az ertelmet kell keresni, azt mondjak... Legalabbis azok mondjak akik nem talaltak meg

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest