Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
lassacskánsulí, hatalmaslelkesedésel megyek azthiszem ma is....

-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
hogy ez a 2 vén tyúk mennyit bír kotkodácsolni... direkt kimegyek az étkezőbe, hogy legalább ott legyek egy kis csendben, amíg megebédelek, erre 2 perc múlva ők is jönnek... és be nem áll a csipogójuk. ma amúgy is szar napom van. és úgy tűnik, most se sikerült teljesen kiszednem a szemölcsöket az ujjamból, úgyhogy további savazások várhatóak.
-
Dilikutya
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem nincs gondom vele, évek óta nem láttam a webes felületét, Outlook Express-t használok. Mondjuk lassan ideje lenne váltani, mert a spamáradat mindennél nagyobb méreteket ölt, még a privát mailcímemen is, amit nem adok ki bárhova. Igaz, a hulladék címek meg nincsenek benne az Outlookban. Csak már megszokás, itt regeltem az első címemet 8 éve, majd pár hónappal később a mostanit, miután az elsőnek túl biztonságosra sikeredett a jelszava, megjegyezni meg nem sikerült, mivel ritkán használtam akkor még. Azóta nem használok értelmetlen szám-kisbetű-nagybetű kombinációkat
.
Viszont már kezd elegem lenni, hogy naponta több millió dollárt, fontot, eurót és BMW-ket nyerek az ilyen olyan national lottery-n, meg microsoft lottery-n... mégis, ezek mire jók? Nincs benne reklám, csak több sornyi duma idiótáknak. A viagrás mailek annyira már nem zavarnak, abból nincs olyan sok, meg aztán sose lehet tudni... szóval azokat nem is kell messzire dobni
. -
(Kolombusz)
veterán
Ma kihagytam a sulit.
Elég rosszul éreztem magam, amit megfejelt az, hogy nem birom kinyújtani a karjaimat olyan izomlázam van és mivel a mai óráim körülbelül a vicc szintet súrolják, ezért nem mentem... Tanulok inkább holnapra, meg regenerálódok.
-
Kicker
őstag
Kicker reggelve: 1111 napja...

-
Móci
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az inditóképernyő szerintem jobb, mint a mostani csicsalószerszám.
Ma is jól indult a reggel. Nemrég irtózatosan elkezdett kerepelni a tűzjelző. Ki is mentünk a folyósóra, hogy mi a fene van. Portáscsaj szerint valaki rágyújtott, és azért a nagy hűhó.
Visszajöttünk az irodánk elé, de még mindig lehetett érezni a füstszagot. Hmm...
A végére maradt a mellettünk lévő ügyvédi iroda. Mit ad isten, onnan jött a füstszag.
Poroltó bekészít, ajtó kinyit. Bent iszonyatos füst.
Kiderült, hogy a sokész banda a papírkosárba beledobta a csikkeket, s azok begyújtották a papírt, ráadásul a fém kosár alatt lévő vezeték is szépen megolvadt.
Még jó, hogy észrevettük időben.
Tombol az ész... -
Dilikutya
félisten
10 éves a freemail. Isten éltesse

-
PazsitZ
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Asszem a postán nem számolnak semmi kezelési költséget.
Amúgy minek gyűjtöttél össze ennyi százast
Bár én ponn fordítva szoktam csinálni, ha ilyen ügyben járok a postán, nagypénzt váltok kicsire.
Vagy ami még jobb, menj be egy játékgépes helyre és ott szvsz kapásból beváltják neked, ott mindig szükség van százasra. -
ngabor2
nagyúr
még 3 darab százas kell, és megvan a 22. rolni, tehát 55000Ft százasokban. és hol van még december... már csak egy boltot fog kelleni keresni, ahonnan nem zavarnak ki, ha egy mázsa százassal akarok fizetni
leszakad alatta a pénztárgép. -
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
megvan
Ipar utca
nem tudom lehet-e kapni eletem egy szakaszaban hordtam papucsot, azt is elvbol, alfoldinek hivtak, az Astorianal lehetett kapni, de gyorsan ratertem az alfoldi bakancsra
azt ugyanott adtak
ez a papucs a felesegem nogyogyaszanak a pacskerara emlekeztet, fekete cernazoknival hordta feher kopenyben, 2 meteres allat volt, hat O segitette vilagra tiv83-at
amugy az indexen szoktuk kitargyalni
mar a papucsot -
Csyppa
senior tag
Jó reggelt emberek.
Ha minden igaz már szerda van. Ha nem igaz semmi akkor is.

-
ngabor2
nagyúr
ehh... tegnap este mi mindent összeittam... a lényeg, hogy (még) nem fáj a fejem, és a róka se környékezett meg. asszem egy másfél literes gyümölcslevet magamba döntök.
-
EQMontoya
veterán
játszatok 9-es szinten már pöppet nehéz.
-
tildy
nagyúr
Miujs errefelé? tiv61 visszaétért eredeti nevén?
-
csapos2
addikt
-
Bash
őstag
Igen, 3, mivel az első kettő után semmi nem történt. Ezt a harmadikat viszont kínai módszerrel adta be a doki. A #29-s fogam volt a problémás, ez az alsó fogsor jobb oldalán található, ehhez képest az injekciót ugyanarra az oldalra, de kb. az orrom tövébe és felfelé szúrta. Aztán pár perc múlva elkezdett zsibbadni az orrom, ami utána az arcomon érezhetően levándorolt a megfelelő helyre.

-
-
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Elhiszem, sajnos vannak olyan tipusú öregek is, akik mindenbe beleütik az orrukat és rosszszándékúak
, csak erről a sztoridról eszembe jutott ez a kis vicces történet.
Nekünk például hálistennek az albiban a szembeszomszédunk egy kedves segítőkész néni volt, ha apróságokban is, de kölcsönösen segítettünk egymásnak amiben tudtunk. -
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Rokonommal történt, hogy a lakásban csiszolt valami felületet, és az ablakból dölt ki a por.
Valaki azt hitte füst és kihívták a tűzoltókat.
Hallja a dörömbölést, gép leállít, ajtó nyit és ott állnak a tűzoltók baltával. Már törték volna be az ajtót
.
De megnyugtatta őket, hogy nincs itt tűz.
-
EQMontoya
veterán
nem emlékszik valaki, melyik sörreklám volt az, amikor a csaj felcsengetett a sráchoz, az gyorsan rendetrakott, a csaj kinyitotta a szekrényt, és elöntötte a rumli?
-
csapos2
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Én semmit. A sógorral történt az eset ma. De ő is csak valami füstgépet próbált ki. A vénasszony meg ilyen eszement vadságokat talált ki.
Mondjuk a rendőröket is minősíti, hogy ilyen bejelentésre kimennek.
Az meg, hogy csak úgy beugrottak a kerítésen a szomszéd felől, végképp kivágta a biztosítékot. -
csapos2
addikt
Ha a hülye szomszéd feljelent, hogy veszélyes hulladékot égetek a padlásomon, és a füsttől megsüllyedt a járdája, akkor a kiérkező rendőrök behatolhatnak a telkemre az engedélyem nélkül?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
petike, fordulj vissza szépen a pohár felé, addig se a monitort (meg esetleg néha a billentyűzetet) nézed.
nyuszi: nem, csak moderálgattam egy kicsit.
a nagy kérdés: igyam-e meg a búzasört, vagy ne? ha megiszom, akkor holnap villanyossal kell bemenni dógozni, mert bicajra nem ülök 8-kor...
á, azt hiszem, inkább szunya, mert délelőtt 6-kor egy kis pályinkát kell vinnem a kollégámnak (aki nagyon jó ember). már benn is van a táskámban (a pálinka, nem a kolléga).
-
Whaskes
senior tag
hááát, igen, ti ph- nélkül nem bírjátok élni az életet...
-
ngabor2
nagyúr
ejj, eccer megy el az ember szomszédolni (ouzo, 1 whiskey, némi sör, meg egyéb), és máris telefo... írjátok a topikot.
-
poffsoft
veterán
akkó jóvanakkó.
csácsum! -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
de legalább nem gyúrok

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
gyúrsz is, karlánc is... mi van Veled, Mózes?

-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mi a lényege a dolognak?
-
(Kolombusz)
veterán
De durva cuccokat csinál a Georg Jensen.
Lehet összespórolok egy ezüstkarláncra. Bár 218 USD azért sok egy ezüstkarláncért.
-
poffsoft
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Sikeres dubblernek ez nem is kérdés...

-
poffsoft
veterán
hya, helló, csumi,
szia mindenki!Vérevő nyúl a láthatáron????

Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, csak erről a sztoridról eszembe jutott ez a kis vicces történet.