Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
hát igen... david copperfieldnek kellet volna elneveznünk, ugyanis a wc-be hajított, összekötözött cotonból is csak kimásztál valahogy.
jó hogy eszembe jutott, anyádat is megverném, amiért nem szedte a gyógyszert, de mivel kiesett a gestapo kocsijából, egy vasúti átjáró felett és elgázolta a berlini gyors, persze balaeset volt, ezért most nem....

-
tiv83us
veterán
Csak tudnam hogy jutottunk el a lovacskazastol a mufarkakig

-
venember83
nagyúr
Miert irtok off-ba? Nezzetek mar meg a cimet!

-
aesir
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Tessék nézelődj
18+! -
válasz
burgatshow
üzenetére
milyen szóhasználatot harcmoderátor úr?

-
burgatshow
veterán
Nagyon tetszik, hogy az rios5 ennyire gyors. Sokkal gyorsabb, kényelmesebb, nem kell annyit várni akár csak egy új hozzászólás elküldése után.
Gigantic red point.

-
burgatshow
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Ááá, nincs akkora szerencsénk!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ne félj tőlük, mert megérzik. Komolyan. Sok sikert hozzá!
Én is rendszeresen lovagolok, emlékszem az elsőre.
Vicces volt.

Tildy: neked pedig gratula, de ha nem vagyok indiszkrét, akkor mit tettél a világnak? Ha nem akarsz ne válaszolj!
Node tildy!
Megülni valami igazi csődört mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Bocsánat , bocsánat, annyira a fellegek fölött vagyok , hogy észre sem vettem.
Aesir:
Régen volt már ekkora sikerélményem. Mondhatni rámfért. -
Csyppa
senior tag
Nem fontos...
-
aesir
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem nem egzakt a határvonal jobb- és balkezesek között. Én teljesen jobbkezes vagyok, de van jópár dolog amit balkézzel csinálok (nem írom le pontosan mert szexszel kapcsolatos) és az órát viszont jobbkézen viselem.
-
burgatshow
veterán
19 éve a bal kezemmel csinálok mindent kivéve pár dolgot.
Ilyen dolog például az, hogy késsel és villával úgy eszek mint egy jobb kezes, a kanalat viszont a bal kezemben fogom. A számítógép egerét is például a jobb kezemmel használom, viszont írni, telefonálni vágni (ollóval pl.) a bal kezemmel csinálom.
Most akkor hogy is van ez?

-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nah,azzal sem jutok előbbre,kb 1 honap mulva eljutnak az ügyig,midnenkit kihallgatnak,és kb 2 honap ulva talán lessz valami.Mégf jobb,apám mint magánvállalkozo,azóta egy 15"-os öreg szart használ,mert nincsen meg a monitorja.Öcskös röhögött rajta,hogy igy jártál vazze,mondom ez nem vicces,ilyen nekem is volt,de fél éven át semmi nem történt,boltot bepereltem,bezárták,de ha még röhögsz akkor jol pofánis baxlak.Rohadt ideges vagyok,mert most én monitoromat használja.
Én meg itt poshadok a 12"-os laptop kijelzőn.

-
aesir
veterán
Nekem is így forgott, ezzel semmi baj nincs. Az értékelés viszont teljesen rossz a cikkben. Mindenki alapvetően a bal agyféltekét használja, viszont akik képesek nagyobb mértékben használni (akár tudatosan) a jobb agyféltekét, azok kreatívabbak, emocionálisabbak, "paranormálisabbak", intuitívabbak, stb., lehetne a jelzők felsorolását folytatni a végtelenségig.
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ccak egy a gond: ez nagyjábol emgvolt délelőtt:autoval be,panaszkönyv,fogyvédökre hivatkozás,áruházigazgatoval elbeszélgetés,azt mondja,sajnálja de nincs itt a szervizes kolléga.Mondom bazmeg.Akkor talán hivd fel.Nem hivhatjuk.Akkor add meg a tel. számát.Nem adhatjuk ki.Jo mondom,itt a számla.50k-ért vettük,odamegyek a polchoz,leemelem az első 50k-s monitort hazamegyek,és anyátotokat,többet ide be nem teszem a lábam.Azt mondja á-á,és már jöttek is a biztonságiak,hogy nehogy pofánbaxam.

Benne van a törvényben is:
Előbb felhivjuk őket,mondom hányas törvény bal-bla-bla.Azt modnja az őket nem érdekli.Hát modnom ilyen nincsen.

Weblapjukon:
A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények tekintetében a Polgári törvénykönyv és 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez egybként baromijó, hogy egy pingvinnek egy ilyen csökevény fia lett....

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
fiam, ne okoskodjmár. inkább igyál.
-
dokar
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
ha lentről nézed, akkor egyező, ha meg fentről, akkor ellentétes ugyanaz a forgás.
ebből semmit nem értek

-
dokar
addikt
itt az eredeti angol cikk
-
FehérHolló
veterán
-
venember83
nagyúr
Vegre egy kis plusz info, koszi, jo tudni, bar ismet kisebbsegbe kerultem, de ez van... Azert nem az igazi, h inkabb a balosoknak van tobb pozitiv agyi tulajdonsaguk...
A mi kis Jancsink vajon merre latta? Ja, o nem latta... Kulonben neki fizet valaki, hogy minket szorakoztasson, vagy sima onszorgalombol teszi? Esetleg EU-s tamogatasban reszesul a szorakoztatasert cserebe? 
djtoomi: Felulsz a bringadra, megkozelited a szervizt/electro world-et, berontasz, csapkodod az asztalt, fogyvedokre hivatkozol, panaszkonyvet kersz s addig nem tagitasz mig nem kapsz cserekeszuleket vagy hasonlo ertekben uj monitort. Aztan mivel bringaval mentel megfogadva az en tanacsom, szadra veszed jeles felmenoimet s egyik kezedben a monitorral, masikban meg a bringaval hazagyalogolsz. Indulj most, mig ideges vagy, nyugodtan mar nehogy elmuljon az erelyesseged
Mit szolsz? 
-
djtoomi
addikt
Hy!
1 honapja bent van electro world-ben apám monitorja,és maximum 1 honap javitási időt adtak emg,cserekészülék nuku.Nem telefonáltak.Van valami törvény arra hogy csere készülék,vagy valami ilyesmi miatt adjnak másikat vagy enyéme tadják vissza?
Rohadt ideges vagyok.Léci válaszoljatok! -
lorcsi
veterán
én még a nézésétől is megszédülök és hányingerem lesz

-
dokar
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Aki a forgó női alakot óramutató járásával egyező irányban látja mozogni, jobboldali agyféltekéjét dolgoztatja jobban. Aki az óra járásával ellentétesen, az pedig a balt. A szöveg szerint legtöbben az óramutató járásával ellentétes irányban látják mozogni a női alakot, vagyis bal agyi féltekéjüket használják jobban.
A bal félteke tulajdonságait is leírja, kulcsszavakban: logikus, részletekre figyelő, tényszerű, szavak és nyelv, jelen és jövő, matematika és tudományok, megértés, tudás, ismeretek, valóság alapú, praktikus.
A jobb félteke tulajdonságai: érzelmes, részleteket nélkülöző figyelem, képzelőerő, szimbólumok és képek, filozófia és vallás, hit, fantázia alapú, heves, kreatív."
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
nah most már nekem is forog balra is, jobbra is, bahh, ez szivat

-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Filozofálni nem kell, csupán csak elmélkedtem rajta. Emlékszem a piskótát is más irányba keverem, mint pl. anyám, aki folyamatosan át akart szoktatni , mert szerinte rossz irányban kevertem. Hm, azt hiszem ott pont fordytva, mitn ahogy a képforgást látom.
-
dokar
addikt
merre forog a kép?
pozitív vagy negatív irány?
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem te voltal az elso, nyugi
S igen, minden mukodik meg 
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sosem árt egy kis modding

-
FehérHolló
veterán
Reflexből, látatlanban csináltam a műveletet, és a billentyűzet USB csatlakozóját sikerült beledugnom lendületből az USB mellett lévő Ethernet aljzatba. Még mindkettő működik...

A fent leírtakat NE próbálják ki otthon!
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Természetesen, lángost csinálni csak így érdemes.
-
KrAt
veterán
Remélem nem volt még: >>>link<<< Vmi nagyonjó sztem

Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Régen volt már ekkora sikerélményem. Mondhatni rámfért.

kész haccáz, kikapcs, megyek haza iszok egy kis pájinkát, majd attól megnyugszom
Szevasztok Huszárok
mindet akarom!