Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Ki adta? Az elejen voltak ugye papirosok, h ez es ez ennyivel tartozik neked, ezt pedig be lehetett valtani kulonbozo ertekekre. Aztan rajottek, h minek adjon boldog-boldogtalan valtot, hat intezmenyesitettek a valtoforgalmat, nevertekkel, stb stb igy lett a penz, melyet akarhol akarmire be lehetett valtani. Kulonben mindig a teruleti hatosag adta meg a penz erteket, aztan, hogy most az a terulet egy falu vagy egy birodalom, mar igazan reszletkerdes.
Nagyon leegyszerusitettem, de ha valakinek kotekedos kedve van, hat rajta...
Ekszer: magamutogatas, annyira en se szeretem oket, bar nekem is van, de csak egy nyaklanc. Semmi ertelme, csak szep es diszit, kb olyan ebbol a szempontbol mint az elet, annak se az ertelmet kell keresni, azt mondjak... Legalabbis azok mondjak akik nem talaltak meg

Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Corel Draw topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest