Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
az attól függ, a sajátjaival együtt?
amúgy a bölcsességfog ottlétét semmi sem indokolja, egy atavizmus, amit majd kinövünk hamarjában, pár ezer év alatt
nem is kötelező ott lennie - opcionálisoptions -> settings -> advanced -> make wisdom-tooth present -> innen vedd ki a pipát
-
-
Zewa
senior tag
Ha valamit elakarnak lopni azt el is lopják még ha tele van pitbullokkal is.
Persze ha modnjuk csak egy piros Swift kell és az egyik neccesnek tünik mennek 10m-t és ott egy másik.
Ott bukik a riasztó védelem hogy szervizelni kell öket és így lehet bármien überbonyult cucc.
Ami sorozatban nagy mennyiségben van gyártva az nem sokat ér. -
ngabor2
nagyúr
odaát úgy vannak vele (jogosan), hogy a számítógép munkára, szórakozásra, multimédiára való. aki mac-et vesz, az nem azon akar játszani. játékra a konzol való. alapesetben senkinek nem jutna eszébe, hogy egy xboxon szöveget szerkesszen. persze vannak átfedések, mert ha jól tudom, böngészni meg filmet nézni azon is lehet.
-
BlacKSouL
addikt
Na de vajon letölthető-e valahonnan ez a verzió? Kéne a kocsiba
Érdekes, nekem 2005 októbertől van meg ez a gépem, és azóta ugyanaz az XP megy rajta. Sose volt baja, nem volt kijavíthatatlan bugja, volt egy féregirtása azév decemberben, mert gilisztás lett a lelkem, illetve egy éve valami krekkelt szart raktam fel, egy retekkel együtt, amit miután kigyomláltam, előszedte a régi sassernek tűnő marhaságait, és újraindulgatott, akkor volt egy rendszervisszaállítás, de egyébként semmi hiba.
holnap koránkelés, temetőzés..
Jóleset ez a fasírt. De nekem meg ki a fas írt? Vagy csak egy fa sírt? -
-
tiv83us
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Monitor hiba topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged