- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
az attól függ, a sajátjaival együtt?
amúgy a bölcsességfog ottlétét semmi sem indokolja, egy atavizmus, amit majd kinövünk hamarjában, pár ezer év alatt
nem is kötelező ott lennie - opcionálisoptions -> settings -> advanced -> make wisdom-tooth present -> innen vedd ki a pipát
-
-
Zewa
senior tag
Ha valamit elakarnak lopni azt el is lopják még ha tele van pitbullokkal is.
Persze ha modnjuk csak egy piros Swift kell és az egyik neccesnek tünik mennek 10m-t és ott egy másik.
Ott bukik a riasztó védelem hogy szervizelni kell öket és így lehet bármien überbonyult cucc.
Ami sorozatban nagy mennyiségben van gyártva az nem sokat ér. -
ngabor2
nagyúr
odaát úgy vannak vele (jogosan), hogy a számítógép munkára, szórakozásra, multimédiára való. aki mac-et vesz, az nem azon akar játszani. játékra a konzol való. alapesetben senkinek nem jutna eszébe, hogy egy xboxon szöveget szerkesszen. persze vannak átfedések, mert ha jól tudom, böngészni meg filmet nézni azon is lehet.
-
BlacKSouL
addikt
Na de vajon letölthető-e valahonnan ez a verzió? Kéne a kocsiba
Érdekes, nekem 2005 októbertől van meg ez a gépem, és azóta ugyanaz az XP megy rajta. Sose volt baja, nem volt kijavíthatatlan bugja, volt egy féregirtása azév decemberben, mert gilisztás lett a lelkem, illetve egy éve valami krekkelt szart raktam fel, egy retekkel együtt, amit miután kigyomláltam, előszedte a régi sassernek tűnő marhaságait, és újraindulgatott, akkor volt egy rendszervisszaállítás, de egyébként semmi hiba.
holnap koránkelés, temetőzés..
Jóleset ez a fasírt. De nekem meg ki a fas írt? Vagy csak egy fa sírt? -
-
tiv83us
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macska topik
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged