Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
lopok egy linket Borosz barátomtól. felvidította a reggelemet

mod: megérkezett a kolléganőm, aki a főnökömnek képzeli magát... vissza el lett rontva a napom

-
ngabor2
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
Mi ment épp a rádióban? Monty Python-os always look on the bright side of life szám.
Egész felvidított.
-
ngabor2
nagyúr
pánixerű szépjóreggelt mindenkibe, aki álmos. meg kávét is. húdemeglepődtem a login képernyőn. legalább a modkerben nem kell aláírni a kész cuccokat, mert automatice megtörténik... lustaság rulez

-
na, kedd van végre!!!
Jóreggelt Huszárok! 
-
BlacKSouL
addikt
-
hmm én se tudom már hogy volt benne a versike.
izé kaptál pm-et ha jól sejtem. Szervezünk egy kisebb megmozdulást.
A több neves emberkének is ment pm (Achill3uS, Overloclker, Keldor_papa, Westlake, PPeter stb) de a többi részlet egyelőre maradjon titok időben mindent megtudsz
-
Mit fognak szólni a többiek? Nem jó pédát mutatok ezzel a fejlődő gyermekeknek

Na jó, 1-et ihatsz, de aztán lámpaoltás, mert különben nem fog jönni a fogtündér.
És ha rossz kisfiú leszel akkor, eljönnek érted a vérpockok, amik csak éjjel támadnak, a ruhásszekrényben laknak, és csak arra várnak hogy elaludjál, és kiszedjék a Core 8 -as 45magos procidat a gépedből. Én mondom vigyázz velük mert nagyon alattomos dögök. -
BlacKSouL
addikt
Mocskos rohadt szemétláda ringyó indexfórum
Nem volt hajlandó elfogadni a belépésemet. A 100%-ig tutibiztos felhasználónevemet és a jelszómat. 10-edszerre sem. Pedig alig 8 éve használom ugyanazt. A jelszóváltoztatás meg ugye nem emlékeztetős, és még a régi címemre ment ki, úgyhogy öngyilkos lett a nickem. Amocskoséletbe. Regisztráltam egy új szart, mert mostmá fórumnicket nem lehet csak ezt a rohadt inda-pöcsöt, ami meg nem fórumjog, csak indapöcs-jog, és ezzel meg nem tudok mégcsak fórumokat nézni sem. Aszondja nincs jogosultságom. De nem belépve meg van jogosultságom megnézni egy-egy témát. Hogyapicsábavanezkéremszépen? akkor mosmá a büdösletbe nem tudok indekszfórumzani?
index
mostmegaszondja karbantartás miatt zárva....bazzeee, akkor tuti emiatt nem engedett be, és én meg elb..ztam miatta a jó kis regemet.
Fúúú, ilyen szmájli nincs is, amit most idetennék -
Thrawn
félisten
Titokszoba? Nem is rossz!

-
párápááápáápáá ma vagy holnap jön a Quadom, meg nincs tanfolyamom se a 7en, szal döglés reggelig meg ivászat 1000-el.
ájm lávinit
jujj és már van szerkesztve gomb is

-
neduddki
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
HI!
HUzza alukani, kulomben is nem kene zenethallgatni???:- )))
udv
neduddki
p.s. van ket uj halaszmadara!!!:- )))
mod: Muréna: talald ki!:- )
Amugy van meg ertelem hazafel indulni? hajnalban ugyis gyuvok vissza Zilahy Gyula tart orat, remlem hozza a szokasok formajat mert akkor en hijjab a hajnali keles:- )
-
Muréna
őstag
istenem, de elvontak vagytok

milyen sörötök volt? -
Lord Zero
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
a mögöttes mondandó ez:
- mi olyan kellemetlen a berúgásban?
- kérdezz meg egy pohár szeszt
: )))
az utikalauz örökbecsű, s nem számítanak a csomók és a csomóból egykeként daidalosi magasságokba törő - és imigyen, ott az olvadt bukást látni kényszerülő - vmik (értsd: egók), ha így nézed (ja, ez quarknak szólt volna, asszem) -
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
mocskos kölke, takarodjál is aludni, ma nem találsz jókedvembe. elfogyott a söröm.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Olyan eszmei magaslatokban szárnyal a mögöttes tartalmi mondanivalója az általad épp felvetett problémának, hogy ilyen megfáradt tudati állapotban undorító szentségtörés lenne részemről a fonál felvételének megkísérlése. Ezért inkább nyugovóra hajtom megfáradt elmém, mint az ökröket szokás, mikor már jót és eleget legeltek a zöld, ropogós mezőn.
Pedig egyszerű a dolog, annyiból áll, hogy ideír valamit alulra, miután legalább 2-vel többet kattintok, mint egy hozzászólás elküldéséhez valójában szükség lenne, ezzel jutalmazva a plusz fáradságot:
-
QuarK
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
nem tudsz olyanba belemászni ha nincs mibe

egy csavar is lehet jókedvű \o/
however, kicsit nyomasztó hogy túl sok az út amit lehet követni, és csomóan követik és ha nagy a tolongás akkor már nem vagy biztos benne hogy az úgy jó, főleg ha állandóan úgy rendeződik a tömeg hogy oda akar menni ahol nincs senki mert hátha az tök különleges, most már mindenki azt követi akit nem követi senki, és így értelmét veszti az egész ugyebár. szóval most lábámat lógatom ilyen átkötő hídon és így nemtudom.
-
Lord Zero
addikt
a dolgok hajlamosak azt az utat követni, h ne úgy működjenek, ahogyan azelőtt
ez lehet jó, és lehet rossz
az utaktól viszont senki nem kérdi, h jó-e nekik, ha követikaz élet ilyen
kemény dolgok ezekps.
ha most belemásztam vmibe, amiről fogalmam sincs, csak nem kellene, akkor elnézést! -
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
tyühte : )))))
ez kurvajó
á, senkit ne zavarjon a halovány orwelli nyolcvannégyes beütés
szerk.
és mi még? (mmint a szerverleállás okozatául róható kozmetika-cucc)szerk2.
nah lol : )) moderátorháboró in memoriam utolsó szó
nekem mindegy, csak vér folyjon*
szerk3.
* - senki ne bámuljon, ezt így kell írni -
tiv83us
veterán
Ecsem, egy oraja azt olvasom, hogy meghalt Horn Gyula, ra felorara mar a hir helyett ugyanazon a lapon az van, hogy kacsa volt az egesz, most meg mar abbol csinalnak hirt, hogy halalhiret keltettek...jo taktika...jo kis magyar sajto

PS: Ez mat egyszer eljatszottak Puskas Ocsivel is, hat nincs jobb dolguk?

-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
tulajdonképpen semmit nem akartam mondani
csak kíváncsi voltam, működik-e, és - ilyeténképpen - ha akarnék, tudnék-e mondani vmit
most, h tudom, h tudnék, ha akarnék, leírtam, h nem akarok, még ha tudom is, h tudnékaz élet ilyen
kemény dolgok ezek -
QuarK
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fapina Pty Ltd
1 New Mount Pleasant Rd Balgownie NSW 2519
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Gloria Estefan
-
Lord Zero
addikt
próba.. próba..?
ah
níjjedmámegy -
Csyppa
senior tag
Nektek mey az XS? Xtreme Systems

-
venember83
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Petr Cech a Chelsea kapusa, egyik meccsen vetodott a labdaert es fejberugta az ellenfel egyik jatekosa. Azota csak fejvedoben jatszik, serulesekor az is kerdes volt, hogy tuleli-e... Kulonben parszor megvalasztottak a vilag legjobb kapusanak, valszeg mar untak, h Buffon az elso minden evben

Nalam is vacakol a ph!, vajon mit heggesztget Panther-D es Parci...
Logout pedig abszolut nem jon be.ngabor2: ha nincs aki ide irjon, akkor legalabb nektek is marad idotok dolgozni, nem kell itt legyetek folyton kotelessegtudatbol

-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tudatlan vagyok ezt nem tudom eszik-e vagy isszák: Petr Cech
A fejfájás viszont megvan. Meg hol folyik, hol el van dugulva az orrom, plusz hőemelkedés.Most fekszek és elkezdtem néni előlről a Shield-et.

Jaja én is furcsáltam azt az 503-at...
-
BlacKSouL
addikt
cseppentésnyit köhécsel a motor
legaábbis negyedszer próbálok megírni egy hsz-t, és mindig 503-ra fut, vagy szétesik. vajon majd most... jessz, siker 
ja, de most meg elfelejtettem mit akartam eredetileg

-
PazsitZ
addikt
De csehül érzem magam.

-
tr00p3r
addikt
sej Kollegák!
gondban vagyok. sürgősen tudnom kéne, hogy emléxik-e valaki arra az oldalra, ahol minden féle táblákba (autópálya, repülőtéri indulás) illetve hídra lehetett saját szöveget/graffiti szerkeszteni és aztán az adott képet elmenteni! megvolt nekem a kedvencekben, de sajnos egy crash után elfelejtettem azokat menteni....
előre is köszi,
tr00p3r -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát ha születésétől kezdve kettessel kezdődött a személyi száma, akkor mindenképp. De ellenkező esetben kímélet; egyelőre rám nincs hatással a globális felmelegedés

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Merthogy?
Gyönyörű harmincvalahány éves vékony, de nem sovány, formás, kerek, rövid barna, de melírozott-szőkített hajú, és gyönyörű mélyreható tekintetű szemek. És mikor másodszor visszarohantam már ott volt a 8-9 éves kisfia, de akkoris.mod: jaaaa
nem vagyok én ennyire perverz
lásd: én nem is asszociáltam erre a 3x-ből. A csajról annál inkább, de valahogy le kell írni tudni röviden hogy harminciksz éves.
De ha már egyszer, akkor tuti nem 3x lenne meg.. -
BlacKSouL
addikt
Na, megyek ma munkaügyibe, alig 2 óra várakozás után (2-en voltak előtem!!) bemegyek, beregisztrál a csaj, kérdi adjon-e igazolást, hogy nem vagyok jogosult ellátásra. Mondom naná, pont kell is az EÜ-támogatás igényléséhez. Végzek, rohanok az ocsmányirodába, megyek a lakcímnyilvántartáshoz, azonnal hívják is a sorszámom, elmondják hogy mi kell a lakcímváltoztatáshoz, tulajdoni lap vagy adásvételi kellett hozzá, úgyhogy hazarohantam, levittem ezeket magammal, megnézték, bekérték, és ahogy Jancsi mondta, 5 perc alatt kész lett az új lakcímkártya. Na azzal a lendülettel át a másik oldalra a szoc.ügyes részbe, odaadom a kitöltött több kilométernyi igénylőlapot, minden okés, kéri a csaj a munkaügyis igazolást, odaadom, azt mondja nem jó. ??
Nem jó, mert nekik olyan kell, ami igazolja, hogy nem részesülök támogatásban.
De hát ez az. Figyelem, magyar rendszer!!--> Nem, ez CSAK annyit igazol, hogy én jelenleg NEM VAGYOK JOGOSULT támogatásra, és a munkaügyiből bármilyen ellátásra.
És ez nem azt jelenti hogy jelenleg nem kapok ellátást? NEM. Nekik az nem jó ami azt igazolja, hogy eddig nem kaptam, és jogilag jelenleg nem vagyok jogosult ellátásra, hanem az kell, hogy JELENLEG NEM KAPOK ELLÁTÁST.
Nemtom mennyire érthető: a magyar állam szerint ha én jogilag nem vagyok jogosult ellátásra, az nem jelenti azt, hogy nem is kapok ellátást, tehát igazolnom kell, hogy habár egyáltalán nem vagyok rá jogosult, valóban nem is kapok.
Vissza kell mennem holnap munkaügyibe, és szerdán a polg.hivatalba.
2007.10.08. MagyarországAnnyi haszna volt az egész mai napnak, hogy 2 olyan jó nőt láttam az okmányirodában...
az egyik 3x, a másik 19-20 körüli. Gyönyörű optikai ínyencfalatok. Nyami -
válasz
Racecam
üzenetére
Jánoska, Genetikailag, daliásan Phüllye, mutatványosésjóképű
Kénytelen leszek Én is Erdeyhez hasonlóan figyelmeztetésben részesíteni téged, immáron a mai nap másodszor, mivel a PH az biza nem kifestőkönyv, kérem a fentiek tudomásulvételét, és persze kérekengedélyt meghunyászkodni

Bash: mondom Én, ezzel csak a nők ámítják magukat, hogy ettől meg attól híztam meg, lófaszt!!!nem tudtak ellenállni a csábító sok sok kajának, nincs is ezzel baj, csakhogy keveset sexelnek, és attól híznak, Sokat kell az Update rudin ugrálni, az aztán égetí a kalóriát
-
Gentikailag, nem gizda, hanem csinos, sőt mondhatnám daliás legény vagyok, és bizony Én is híztam amikor nem tudtam kontrollálni magam az evésben és az ivásban, de mivel felnőtt emberek vagyunk elvileg tisztában vagyunk magunkkal, és azzal, hogy miből mennyi kell, ennyi az egész Drága, önkontroll, és nem az amit a legtöbb hölgyemény agyal, hogy joghurt, meg műzli tele a szekrényt vele meg a hűtőt, aztán napközbe stikába tömik a csokit meg a sok szart, nomeg a nem eszem 5 után szöveg, 2 napig, női baromságok semmi más, Norbi és csapata jól megél belőle

BlacKSouL: És nagy csöcsösek

-
Én komolyan mondom nem értem ezt a hízlal, nem hízlal baromságot, eszem kenyeret, eszem húst, mindent összezabálok, és nem vagyok dagatt, sőt mostanában még fogytam is, és nem fos bolti kenyeret zabálok, hanem Én sütöm, abban meg van anyag, nem az a gond, hogy mi hízlal, hanem hogy mennyit eszel, a sok, ami hízlal nem a kenyér, a régi paraszt hon nézte, hogy hízlal a kenyér, az vót meg szalonna meg hagyma, oszt mégsem volt dagadt mer ledógozta, meg nem evett sokat, úgyhogy tesség kaja után ledolgozni és semmi sem fog hízlalni, ez az Updét Jani móccer, az asszonynak használ, szerintem neked is fog

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ritkán eszem kenyeret, de mostanában többnyire nem . Hízlal , kivéve az igazi barnákat.
Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1szeri (be)fektetés, de hosszútávú haszon. Zacskó is van, de el is fordulhatsz közben... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

biztos a genetikailag daliásság mellékhatása, hogy alapműveket nem nézel

.

Nem volt hajlandó elfogadni a belépésemet. A 100%-ig tutibiztos felhasználónevemet és a jelszómat. 10-edszerre sem. Pedig alig 8 éve használom ugyanazt. A jelszóváltoztatás meg ugye nem emlékeztetős, és még a régi címemre ment ki, úgyhogy öngyilkos lett a nickem. Amocskoséletbe. Regisztráltam egy új szart, mert mostmá fórumnicket nem lehet csak ezt a rohadt inda-pöcsöt, ami meg nem fórumjog, csak indapöcs-jog, és ezzel meg nem tudok mégcsak fórumokat nézni sem. Aszondja nincs jogosultságom. De nem belépve meg van jogosultságom megnézni egy-egy témát. Hogyapicsábavanezkéremszépen? akkor mosmá a büdösletbe nem tudok indekszfórumzani?