Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Üdv,
B.U.É.K. Mindenkinek.
Most viharzom vissza dolgozni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #20364 üzenetére
Á, ennél sokkal rosszabb sorsom lesz
Előzmények még valahol: ebben a topikban is fel lehet lelni. (asszem)
-
föccer
nagyúr
Már csak 3 napom van hátra a szabad életből.
Egyik szemem sír
, a másik nevet
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Kapitány: a bal lábamról nem kellene a zokni?
Tild: na ja, csak azt akartam neki megmutatni, hogy a konyhabútor gépészettel nem fog kijönni 200k-bol...
Még szerencse, hogy az MM-en kívűl simán 20k-val olcsóbban meg lehet venni ugyanazt
üdv.: föccer
-
föccer
nagyúr
Valamelyik napi sztory:
(csak hogy belepofázzak Én is valamit az éterbe)
Tudni kell hozzá, hogy most elég erőssen lakásnézegetőben vagyunk a kedvesemmel (ja, dec 20-tól a feleségemmel
), és ennek jegyében (mármint a lakásvásárlás jegyében) elbattyogtunk a MM-ktba körbenézni. Mielött letolnátok nem akarok ott venni semmit. Azért vittem oda, mert ott mindig van kipakolva 30-40 mosógép, 20-30 hütő... ,meg ilyenek. Szóval lehet válogatni. Körbejárunk dumcsi, fejtörés satöbbi. Tegnap elött volt mindez. Még aznap este közölte velem, hogy az egyik barátnőjénél, akinél nemrég volt) is olyan szép, lapos tv-volt, amit ott is láttunk, és az neki annyira tetszik.... jejjjjj. Asszem a jézuskának le fog szakadni a keze, amire hazacipeli a lcd-tv-t
Na persze nem karácsonyi ajándéknak kellene lennie, hanem az új lakásba szükséges bútor és szórakoztató elektronikai eszközök keretében (és ből) lesz megvéve. És természetesen, ha lcd, akkor jöhetnek a hangfalak, meg a HT erősítő... Jááájjj nekem
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #15382 üzenetére
"Hogy micsodát testvíír???"
[OFF]És nem ártana egy új, ferrari dizájnos "böszmenagy" kategóriás ház sem. Elvégre szellősnek kell lennie annak a 4 videokarinak, amit bele kellene passzintani nem?
[/OFF]
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #15378 üzenetére
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok boltos. Tuti kidumálnám, hogy igen, a ramok a sz@rok, hozd be hozzánk a gépet, mi rakunk bele jó ramokat, meg rendberakjuk a gépet
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz
PazsitZ #15369 üzenetére
Forró tea literszámra, mézzel (cukrot szigorúan kerüljük el!) Sok alvás egy puha, meleg ágyban. MEgfázás ellen nekem ez szokott segíteni. Ha reggel érzem, hogy nyügi vagyok, akkor visszabújok aludni 1 lityó teával, alszom +4-5 órát, és délutánra sammi bajom. Megyek is vissza dolgozni
-
föccer
nagyúr
válasz
Thrawn #15181 üzenetére
25000-? Jómunkásember 1100
Ez kész! Ki volt az a pihent, aki ezt a rangot kitalálta..
Egyébként 100 hsz-en belül vagyok az őstag ranghoz.
Szal rettegjenek a szakmai topikok. Most megyek, és szétoffolom az összeset
mod:
Bolond: Azért, mert nem akarja lenyelni, miért kellene gumiba? Csak elötte meg kell beszélni, hogy mennyire illuzió romboló utánna "köpni" egyet. ( vagy irány a fürdőszoba, vagy egyebek) Vagy tévedek?
ps: már megint a szexről van szó...
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Üdv,
Nem érek nagyon rá, viszont szeretném bejelnteni szépen csendben, hogy ideiglenesen újraindult a hangkártya felvásárlás. A szokásos feltételekkel várom a karikat. Kiküldtem néhány privátot, de ha itt is látja oljasvalaki, akinek van eladó, akkor keressen meg.
Köccke.
-
föccer
nagyúr
Köcke.
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Pls hlp me (hogy szépen, magyarosan fejezzem ki magam
)
Szükségem lenne az anyakönyvi kivonatomra, de égen-földön nem találom. Meg tudnátok mondani, hogy kitö lehet a pótlását kérni? Polgármesteri hivatal? Jegyző, anyakönyvvezető? Mennyiidő alatt készíitik el?
Ha van ezirányban valakinek információja, azt kérem ossza meg velem.
Köccöntem.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz
ngabor2 #10400 üzenetére
Nem is írtam, hogy képet keress a guglin
Egyébként meg ha már itt tartunk: Google, még mindig a barátom
-
föccer
nagyúr
válasz
venember83 #10395 üzenetére
Szívlapát = Régen a szérakodó munkások munkaeszköze volt. Az volt a tulajdonsága, hogy kb 2,5* nagyobb mint egy közönséges lapát. Azért volt ekkora, mert anno így növelték a szénlapátolók termelését.
-
föccer
nagyúr
Üdv, mindenkinek.
Sztori: Otthon vadul nézem a 24 sorozat 2. évadját, amikor közli velem a mediaplayer, hogy isemeretlenhiba miatt nem tudja lejátszni a 14.részt. Mivaaan?
Elötte megy, utána megy. Csak a 14. résszel van bajom
Tudna valaki segíteni, akinek megvan ez a rész?
Köccenet
NGabor: Még nem jutottam el a postára, de a héten biztosan el lesz intézve.
-
föccer
nagyúr
Még jó, hogy 2 gép van elöttem. Ez egyiken most csak ez megy
Igaz az elöbb megütöttem az egeret, amikor egerésztem a másik egérrel, de egész jól nyomom
mod: mekkora király, ezen a notin van tapi lap is. így nem kell az egerek közelébe sem mennem
mod2: elmebeteg volt aki ezt kitalálta... Ki vot aza pihentagyú agyalálgyult marharápa...
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Youtobe-re hogyan lehet feltölteni egy videót? Jól hallottam, hogy account kell hozzá? Tudna ebben segíteni nekem valaki? Igaz elötte még le is kellene tölteni az ertéel klubb oldaláról
Tudnátok ebben segíteni?
Köcce. üdv.: föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
BlacKSouL #3090 üzenetére
A szemrehányás jogos.
Gondolom az OT "elhanyagolásának" jelentős előzménye a logout indítása. Gondolok itt arra, hogy eleddig, ha valakinek valamilyen (bármilyen!) gondolata van, amit minden áron ki akar(t) írni magából, akkor csinál egy új cikket a logout-on, és ezzel el is van intézve a dolog. Míg ezelött jött ide az OT-be, és itt adta elő a bánatát/észrevételét/hasfájását. Az ehez kapcsolódó reagálások is ide jöttek. Ennek köszönhetően pörgött a topik, mint a villanyóra az olajradiátor mellett.
Most, hogy mindenki logout-ra ír, az ottani hozzászólások már nem az OT-t gyarapítják, így úgy tűnik, hogy ponag a PH! "offolós" közönsége. Közben nem is, csak nem az OT-be írogatnak, hanem a milliónyi blogos bejegyzéshez.
Én ebben látom a "kihaltság" okát.
(közben elkezdtem a főnök gépét frissíteni, miközben 2.jára tettem fel ma rá a winxp-t
)
-
föccer
nagyúr
válasz
BlacKSouL #3087 üzenetére
Tudom, az véletlenül sem jutott eszedbe, hogy vannak aki dolgoznak is... Tudom, ebbe a helyzetbe TE nem tudod beleképzelni magadat
A most következőket kérlek ne vedd magadra, nem kifejezetten neked szól, hanem "csak úgy".
És HA az előbb netalántán Rám gondoltál volna azza a célzással, hogy hanyag módon nem látogatom mostanság a PH!-t, akkor elárulom, hogy nagyot tévedsz. Sőt! Minden nap itt vagyok, olvasok, de a mostanság olyannyira felkapott, iszunk-baszunk témákhoz egyszerűen nincs hozzászólni valóm. Sorry, az Én hibám tudom, de amint valami más téma lesz, amihez érdemlegesen tudok hozzászónli, akkor biztos lehet mindenki benne, itt leszek, és osztom az észt.
Addig is: "Viszlát, és mégegyszer kösz a halakat".Sorry a nyers stílusért,
-
föccer
nagyúr
Itt többen megfordulnak
[link] -
föccer
nagyúr
Azért mekkora komoly már: Kedvesemnek ma reggel utalták a fizuját. Az augusztusit.
Gyorsan el is költöttem belőle 130k-t(na jó, Én is kaptam az egyetemtől egy kis elszámolást... )
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #490 üzenetére
Oké, rendeben. Hogy? Ez itt a kérdés. A logikát értem, csak a szintaktikát nem vágom...
Xpod: A lekérdezés közben where+vel szűrnék. Azzal már nem lesz gond... -
föccer
nagyúr
Mem az sql lekérdezéssel van a bajom
Azzal, hogy hogyan vonok le az aktuális dátumból egy évet. Most valami olyasmit próbálok, hogy a dátumot átváltom int formába, ott levonok egyet, majd vissza dátumba. Az idate(''Y-m-d'');-vel próbálkozom az átváltást, de em agyon akr menni
Azért köccke a segítséget.
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Nah, májeskúel és péhápé guruk: [link]
Félek eltűnik, é meg cséplném a kódot
Tudom, hogy amegoldás agyon egyszerű lesz, csak hát nem erőségem a php függvények ismeret
Thx.
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Azért a kalcium nem csípné a nyelvemet
Vagyhát ki tudja...
Lehet hogy vállalkozó szellem leszek és összevásárolok néhány tucat szénsavmentes ásványvizet a hazai kínálatból, és megnézem, hogy melyiknek mennyi a pH-ja. Ha van benne szénsav, akkor az szembetűnő leszEgy bubis ásványvizet már mértem, annak 2,2 volt a pH-ja
-
föccer
nagyúr
A Szentkirályit már sok vizzel összehasonlítottam, És eddig mindig győztesen jött ki
Nagy kedvencem, amikor rá van írvva az üzevre, hogy szénsav mentes, és amikor megkostolom, érzem rajta, hogy tele van szénsavval... Nem nagy mértékben, de még így is bőven van benne annyi, hogy nem szivesen innám meg, a zöldemet, meg végkép nem raknom bele....
Ez a víztisztítót is az a cég készíti, akitől a zöldeket rendelem. Azt tudom, hogy jó minőségű árót csinálnak, és nagyon hatékony a cucc amit kiadnak a kezük közül. És nincs kifejezetten agyonreklámozva. Szerintem nagyából az összes, a neten elérhető anyagot belinkeltem... -
föccer
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #64 üzenetére
A ''ződet'' iszom literszámra köccke.
Az ásványvízzel az a baj, hogy drága. Még az olcsobb fajta is 50 ft/1,5 liter. Én meg a kedvesem ketten megiszunk napi 5-6 üveggel, ami 250-300 ft. Az egy hónapban 7500-9000 forint, évente 90.000-108.000 ft. -> 3 év alatt visszahozza az árát. Ha 5 fővel számolunk, akkor még ennél is gyorsabban visszajön az ára.
És arról még nem is számoltam, hogy ha Szentkirályit veszek, ami sokkal jobb, mint a 50 forintos vizek...
Szóval az árát visszahozza, és ha tényleg jól működik, akkor simán megéri.
viktor: Hát, nem is eszem szinte semit(mármint semmi ''újkori''kaját.)
Néhány kivételtől eltekintve zöldség, meg zöldség, meg némi zödség
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest