- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Párban jönnek a Razer TWS headsetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
És egy csomó user átkeresztelődött Hacked -re, az aláírása is megváltozott a ''feltörés időnpontja'' -n elvesztek a(z)... bla-bla szerűre Én valamivel ezután regeltem, onnan tudom.
Már én sem emlékszem pontosan. Edem is velünk volt még, csak akkor még más néven regisztrált, aztán ''megtért''.
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől.. 
Aktív témák
- Villanyszerelés
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől..