Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
Keletibe fekete 7es, vagy 73as busszal a szent gellért tértől, hogy érdemes-e? hát dugó lesz úgyis... Délibe szintén a szent gellért térről, a 18 és 118as villamossal, talán ez a legegyszerűbb, 5 megálló. Népligetbe viszont bonyolult, én 19 vagy 49es villamossal mennék az Etele térig, onnan meg 103as busszal a Népligetig, de ez hosszadalmas, és mindjárt úgyis beír valaki egy rövidebb megoldást (remélem)

-
BlacKSouL
addikt
K-épületből én anno 47-49 villamossal mentem Kálvin-térig ha kék, és Astoriáig ha piros metró vonala kellett. Az kb 2 és 3 megálló azonos irányba át a Szabadság hídon. A Kálvinon kékmetró Kőbánya felé irányba visz a Népligethez, a piros pedig az Astoriától egyik vagy másik irányba a Délihez illetve a Keletihez.
mod: Ja, bocs, azt én most innen Tarjánból nem tudom hogy miket hol merre újítgatnak fel, úgyhogy ez csak abban az esetben él, ha minden jár ahogy szokott. Bár asszem a kék metróval nincs gond.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest